Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A vírus belém kötött, én pedig két vállra fektettem. Viszont ti nem vagytok Zlatan, ne kísértsétek a vírust

  - üzente Zlatan Ibrahimovic saját Instagram oldalára feltett videójában, amely a legnépesebb olasz régió, Lombardia megbízásából készült.  Az olasz labdarúgó-bajnokság góllövőlistájának élén álló, 39 éves klasszis hozzátette:  
  Használjátok a fejeteket, tartsátok be a szabályokat! Távolságtartás és maszkok - mindig. Győzni fogunk! 

 • Megvan a nap nyugdíjemelése! Olvasónkat a Magyar Államkincstár 5, azaz öt forintos nyugdíjemelésről tájékoztatta, az emelés január 5-től esedékes. „Csak győzzem elkölteni” – tette hozzá lakonikusan Lajos az Indexnek küldött e-mailjében. Ha önt is hasonló öröm érte, várjuk levelét!

 • A Országos Mentőszolgálat halloweeni töklámpás felhívása nyomán egy ismeretlen alkotó Győrfi Pált faragott egy méretes zöldségre. Számos pályamű is érkezett, lehet rájuk szavazni is, de érzésünk szerint a verseny lefutottnak tekinthető. Nincs az a megátalkodott koronavírus-tagadó, aki a tökfaragványok Mona Lisájának, az OMSZ zöldségből kikanyarított szóvivője, Győrfi Pál mosolyának ellen tudna állni. 

  Vigyázzunk egymásra!

 • Tony Hawk talán már nem a legjobb, de még mindig a világ legismertebb gördeszkása. A nevével fémjelzett videojáték-sorozatból több milliót adtak el világszerte, az első kiadások az ezredforduló legnépszerűbb játékai közé tartoztak, legyen szó bármilyen platformról.

  Egy teljes generáció felnőtt azóta, hogy 1999-ben piacra került az első Tony Hawk's Pro Skater, a névadó viszont biztosan nem. 52 évesen sem lehet leválasztani a gördeszkáról, és még mindig tud olyan trükköket, amiket egy hobbideszkás inkább meg se próbáljon meg utánozni.

Rovatok