Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy biztonsági kamera rögzítette Missouri államban, hogy milyen is az, amikor az esti sötétségben egyszercsak elhúz egy meteor az égen. 

   A jó hírünk az, hogy mivel a Leonidák meteorraj most a legintenzívebb, így ha elég tiszta az idő, és olyan helyet talál, ahol nincs vagy csak kevés a fényszennyezés, akkor ma este ön is láthat hasonlót. 

 • Az amerikaiaknál a pankrátorok a bohócok, az oroszok ebben is keményebbek! Kirill Tereshin, más néven Popeye, mondhatni groteszk kinézetet készített magának kozmetikai vazelin befecskendezésével. 

  A nem természetes bicepszeket 2018-ban is bemutatták már:

  Az újdonság most az, hogy az orvosai figyelmeztették bele is halhat, ha folytatja életét a karjára növesztett púpokkal a most huszonhárom éves Kirill.

  Korábban még szintetikus anyag volt benne, de Dimitrij Melinkov sebész megállapította, hogy egy igen olcsó vazelinszerű zseléből 3 litert is sikerült karonként magába tolnia a lelkes "testépítőnek".

  Alana Mamaeva nevű hölgy karolta fel Kirillt, aki a félresikerült plasztikai sebészeti áldozatoknak segít, és ebben az esetben is pénzt gyűjtött az operáció elvégzésére. 

  Az ilyen kozmetikai vazelin zselé csak külsőleg alkalmazandó, ezért a beinjektált anyag elzárja a véráramot, telíti az izomszöveteket, és bekeményedik, mintha fa lenne. Szerencséje volt Kirillnek, hogy nem került be a test többi részébe a véráramon keresztül. Sikerült eltávolítani a sérült részeket a karból, úgy hogy megmaradtak az idegek és a vénák is.

  ráadásul még használni is tudja majd őket.

   Az alap műtét 2 órán keresztül tartott, és még vár rá pár beavatkozás.

  Az oroszoknál egyre inkább dívik az olcsó vazelines testpimpelés, és nem tudják, hogy ha ez bekerül a véráramba, akkor például tönkreteheti a veséjüket is.

  Kirill első és elbukott MMA harcán, igen jól megszemlélhető mennyi plusz erőt ad a növesztett bicepsz:

  Ezzel az akciójával bátran nevezhet a 2019-es Darwin-díjra.

  via Daily Mirror

Rovatok