Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokan igyekeznek kihasználni a fogyasztás karácsony utáni legnagyobb ünnepét, a Black Fridayt és leértékelten venni egy laptopot, játékkonzolt vagy valami hasonló kütyüt. A Világgazdaság viszont arról ír, hogy valaki ennél sokkal tovább ment és

  8 millió forint értékben vásárolt be gyakorlatilag minden olyan elektronikai eszközt, amit be lehet tenni egy lakásba. 

  A vásárlás új magyar ikonja egyebek mellett konyhai gépeket, tévéket (többes szám!), számítógépet és házimozi-rendszert is vásárolt az egyik webáruháznál. 

 • Két hete jelent meg pécére is a Rockstar Games őrületesen népszerű játéka, a Red Dead Redemption 2, és ahogy az várható volt, a modderek rögtön el is kezdték kedvükre módosítani a játékot.

  Az első olyan modra, ami meztelenné teszi a karaktereket, szokás szerint egy hetet sem kellett várni, de pár napja a kenyérpirítókon játszó gémerek megváltója, LowSpecGamer is megérkezett, és megmutatta, hogy néz ki a játék, a lehető legalacsonyabb beállításokon. Igen, rettentően csúnyán, egészen konkrétan így:

  Az egészben nem is az a legrosszabb, hogy minden úgy néz ki, mint ha gyurmából lenne, hanem az, hogy a lovaskocsik a legalacsonyabb beállításokon konkrétan eltűnnek, csak megmagyarázhatatlanul álló kerekek vannak a helyükön. Az ikonikus bajszok is eltűnnek amúgy, de ez már tényleg a legkisebb probléma, mikor a karaktereknek egyáltalán nincs arca.

  (via)

 • A brit haditengerészet két nagy repülőgép-hordozót építtetett, az egyik a HMS Queen Elizabeth éppen Amerikai partjainál található, a HMS Prince of Wales azonban Portsmouth kikötőjébe futott be a nézelődők nagy örömére. 

  A hajó a tervek szerint a haditengerészeti feladatok mellett humanitárius feladatokat is ellát majd, és most már az is kiderült, hogy mit esznek a rajta szolgáló tengerészek. 

  A hírek szerint ha majd elindul a teljes legénységgel, akkor az éléskamrákat feltankolják 66 ezer szál kolbásszal, 28800 szelet szalonnával, 64800 tojással és 12000 konzerv babbal. 

Rovatok