Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Harry Potter filmekben Draco Malfoyt alakító Tom Felton még nyáron kezdett el TikTok videókat gyártani. Eleinte főként zenés tartalmakat töltött fel, ahol gitározott és énekelt. Most viszont gondolt egyet, és kihívta a Potter rajongókat, hogy bújjanak Draco bőrébe, és mutassák meg, ki tudja leginkább utánozni, az  egyik elhíresült filmbéli mondatát:

  „Potter. Potter! Is it true you fainted?"

  A mondat különlegességét az erősen átitatott brit akcentus adja, így a „Pottah" és a csattogó mássalhangzók varázsolják mókássá a kihívást.

  A hozzá eljutó, és neki legjobban tetsző videókra pedig reagál a színész.

 • Az új magyar romantikus vígjátéknak írók a főhősei, de nekik sem könnyű a valóságot mindig a helyén kezelni. 

  Az első játékfilmjét elkészítő rendező, Varsics Péter a Megdönteni Hajnal Tímeát, A tanár és az Apatigris című sorozatok írója, Csurgó Csaba forgatókönyvét vitte vászonra.

  Kifejezett célunk volt, hogy ezzel a filmmel egy olyan romantikus történetet mutassunk be, ami hordoz magában egy jó adag érzelmi igazságot és őszinteséget ellentétben azzal, amit sokszor a műfaj diktálni szokott

  – hangsúlyozta a rendező, Varsics Péter.

  A reklámügynökségek, könyvkiadók és a közösségi média világában játszó filmben a Katona József Színház művésze, Fekete Ernő pályafutása első film főszerepét alakítja. Mellette a női főhősnőt a vajdasági magyar színésznő, Béres Márta formálja meg, aki ezzel a nagyjátékfilmmel mutatkozik be a közönségnek.

 • A magyar trikolór színeiben pompázott október 23-án a Niagara-vízesés Kanadában, hogy így tisztelegjenek az 1956-os forradalom hősei előtt.

  Az eseményről Palkovits Valér torontói magyar főkonzul posztolt Twitter profilján, ahol azt írta, nagy megtiszteltetés volt első magyarként bekapcsolni az ünnepi világítást. 

  Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pedig egy rövid, de annál látványosabb videót osztott meg Facebook oldalán:

 • A tegnapi SZFE tüntetésen több színész is részt vett, a képen Hegyi Barbara és Kovács Adél készül a szelfizéshez. A végeredményt is örömmel megnéznénk, de mi csak egy lesifotóval szolgálhatunk.

Rovatok