Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sajnos azt nem tudjuk, hogy ez a címlap személyesen Ómolnár Miklós bulvárpápa munkája, vagy valaki más volt ennyire kreatív a Ripostnál, de ilyenkor érzi azt a mezei online kisújságíró, hogy nagy kár, amiért a nyomtatott lappiac közel 100%-ban a kormány kezében van, hiszen állati jó lehet egy ilyen kreatív munkaközösség részének lenni. De most komolyan, nézzék már meg ezt a címlapot!

  VONUL A HOLTAK SEREG, A ZOMBIK ENNI KÉRNEK

  Most azt hagyjuk, hogy a Ripost szerkesztőségében nincs senki, aki jelezte volna, hogy ezek nem zombik, hanem "mások" vagy "white walkerek" a Trónok harcából, akik nem enni, hanem ölni akarnak. Az külön nagyon vicces, hogy Gyurcsány Ferencet egy óriásra montírozták ahelyett, hogy ő lenne mondjuk a Night King, aki az egész "éhező zombisereget" vezeti. Helyette Karácsony Gergely lett az, de például Demszky Gábor is előkelő helyett kapott az éj seregében.

  Így csak egy kérdésünk maradt:

  Ki a magyar Havas Jon?

  • 400
   Orbán Viktor
  • 212
   Orbán Viktor
  • 177
   Orbán Viktor
  • 130
   Orbán Viktor
  • 122
   Orbán Viktor
 • Sokan igyekeznek kihasználni a fogyasztás karácsony utáni legnagyobb ünnepét, a Black Fridayt és leértékelten venni egy laptopot, játékkonzolt vagy valami hasonló kütyüt. A Világgazdaság viszont arról ír, hogy valaki ennél sokkal tovább ment és

  8 millió forint értékben vásárolt be gyakorlatilag minden olyan elektronikai eszközt, amit be lehet tenni egy lakásba. 

  A vásárlás új magyar ikonja egyebek mellett konyhai gépeket, tévéket (többes szám!), számítógépet és házimozi-rendszert is vásárolt az egyik webáruháznál. 

 • Két hete jelent meg pécére is a Rockstar Games őrületesen népszerű játéka, a Red Dead Redemption 2, és ahogy az várható volt, a modderek rögtön el is kezdték kedvükre módosítani a játékot.

  Az első olyan modra, ami meztelenné teszi a karaktereket, szokás szerint egy hetet sem kellett várni, de pár napja a kenyérpirítókon játszó gémerek megváltója, LowSpecGamer is megérkezett, és megmutatta, hogy néz ki a játék, a lehető legalacsonyabb beállításokon. Igen, rettentően csúnyán, egészen konkrétan így:

  Az egészben nem is az a legrosszabb, hogy minden úgy néz ki, mint ha gyurmából lenne, hanem az, hogy a lovaskocsik a legalacsonyabb beállításokon konkrétan eltűnnek, csak megmagyarázhatatlanul álló kerekek vannak a helyükön. Az ikonikus bajszok is eltűnnek amúgy, de ez már tényleg a legkisebb probléma, mikor a karaktereknek egyáltalán nincs arca.

  (via)

Rovatok