Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Holnap már beköszönt a december, vasárnap már jön is a Mikulás és 24 nap múlva itt a Karácsony. Hangolódjon az ünnepekre egy élő közvetítéssel egyenesen Rovaniemiből, a Mikulás otthonából!

 • A nyers stílusáról is ismert tévés séf, a skót Gordon Ramsay december 4-én megnyitja hamburger sütödéjét a brit királyné kedvenc áruházában a legendás londoni Harrodsban. A gasztronómiai szakember szerint a GORDON RAMSAY BURGER néven induló vendéglátóhely semmilyen szempontból nem lesz egy átlagos hamburgerező, szerényen valahogy úgy határozta meg, hogy lényegében a burger kedvelőinek Mekkáját készül átadni. 

  Tulajdonképpen a street food és fine dining vendéglátást párosítja, mert Ramsey elmondása szerint a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek majd a burgerek. Az étteremben Wagyu marhahúst, szarvasgombát és hasonló gasztronómiai gyönyszemeket használnak, ennek megfelelően az árak is húzósak lesznek, még londoni pénztárcával mérve is, ugyanis nyolcvan fontot (harminckét ezer forint) is elkérnek majd egy burgerért.

 • A nigériai híresség, Mike Eze-Nwalie Nwogu, vagy ismertebb nevén Pretty Mike nagy vihart kavart, miután egy legutóbbi luxusesküvőn hat várandós nő társaságában jelent meg, akik állítása szerint mind a barátnői, és egy ő gyermekeit várják a szívük alatt.

  Az erősen rendhagyónak mondható családról nem csupán képek, videófelvételek is készültek a nigériai színész, Williams Uchemba, és barátnője, Brunella Oscar esküvőjén. Pretty Mike, a lagosi nightclub tulajdonos ezek tanúsága szerint pink öltönyt, hat partnere pedig feltűnő, ugyanolyan ezüst ruhát viselt.

  Ez nem filmes trükk, hanem csak a lehető legtöbbet hozzuk ki az életből

  – írta az esküvői kivonulásról készült Instagram fotója mellé a nigériai milliárdos, aki korábban is hatalmas botrányhős, egyben nőcsábász hírében állt. A playboy 2017-ben „nőügyei” miatt még börtönbe is került, miután fiatal nőket pórázon sétáltatott az utcán.

  Pretty Mike a mostani esküvői eset apropóján elmondta, mindig is az volt az álma, hogy egyszerre több, minimum öt felesége legyen - írja az Oddity Central

 • videót a BBC tette közzé. 

  A Financial Express szerint Akasi város planetáriumának igazgatója, Takesi Inoue azt nyilatkozta, hogy a jelenség egy bolida (ismertebb nevén: tűzgömb) lehetett.

  Azt is hozzátette: még a tűzgömböknél is ritkaságszámba megy, hogy ennyire fényesek legyenek. 

Rovatok