Index Vakbarát Hírportál

Rongybabaként dobálta le magáról a védőket az újonc

2018.10.12. 09:40

A címvédő Philadelphia Eagles magabiztos sikere nyitott az NFL-szezon hatodik fordulóját, idegenben verték 34-13-ra a csoportrivális New York Giantset. A hazai csapat az újonc Saquon Barkley remeklése ellenére is szenvedett, a bajnok Eagles viszont elkapta a fonalat a tavalyi sérülése után visszatért irányítóval, Carson Wentzcel.

Ne maradjon le semmiről!

Wentz a negyedik meccsén játszott idén, sorban harmadikon maradt eladott labda nélkül, most épp három passzolt TD-je volt, a vezetésével a szünetre már 24-6-ra vezettek, elég hamar elintézték tehát a meccset.

A túloldalon leginkább az újonc Saquan Barkley küzdött, a futójátékos összesen 229 yardot hozott össze, 130-at elkapásból, 99-et futásból – elkapásonként 10, futásonként pedig 11 yardot hozott átlagban, őrülten jól ment tehát neki, a többiek viszont nem tudtak felnőni mellé.

A második negyedben 14-3-as állásnál közel juttatta csapatát a komolyabb szépítéshez, fantasztikus 54 yardos megmozdulással hozta őket helyzetbe – az Eli Manningtől kapott passzal ide-oda cikázott a védők között, hat embert rázott le magáról, és végül csak azért tudták a touchdown előtt megállítani, mert egy blokkra várva le kellett lassítani. A futás közben viszont tökéletesen látszott, hogy mennyit jelent Barkleynak, hogy hatalmas combjai vannak, lehetetlenség felborítani. (Barkley minden megmozdulását itt láthatják.)

A nyáron rekordszerződést kapó elkapó, Odell Beckham Jr. tovább folytatta hisztihadjáratát, most épp a félidő előtt vonult le még akkor a pályáról az öltöző felé, amikor csapata még támadás közben volt.

Legutóbb egyébként egy, a csapata által nem engedélyezett interjúval okozott balhét Beckham, ami miatt a Giants meg is büntette.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?



Rovatok