Index Vakbarát Hírportál

Újra NFL-szerződést kapott a nőt rugdosó futójátékos

2019.02.11. 22:43

Egyéves szerződést kötött a Cleveland Brownsszal a korábbi NFL-futójátékos Kareem Hunt, akit a 2018-as szezonban azután rúgtak ki a végül főcsoportdöntőig jutó Kansas City Chiefsből, hogy a TMZ nyilvánosságra hozott egy 2018 februárjában rögzített felvételt, amin Hunt meglök, majd megrúg egy nőt egy szálloda folyosóján.

Huntot azóta még nem tiltotta el az NFL, de ez a 2019-es idény kezdetéig szinte biztosan megtörténik, a kérdés inkább az, hogy a várható négymeccses eltiltáshoz képest mennyire meszelik majd el.

A Brownsnál az az általános igazgató John Dorsey vállal némi kockázatot a Huntnak adott második eséllyel, aki 2017-ben még a Kansas City Chiefshez ledraftolta, jól ismeri tehát a játékost. Az igazolás hétfői bejelentésekor Dorsey külön közleménnyel is jelentkezett, amiben azt írta, hogy két dolog miatt adnak új esélyt Huntnak: mert a játékos vállalta a felelősséget az esetért, és mert rész vesz a megfelelő kezelésen, hogy jó útra térjen.

Az előbbi viszont nem igaz, Hunt ugyanis a februári eset után tagadta a csapat felé, hogy bármit tett volna, holott a Chiefs pont a rendőrségi ügy miatt értesült az incidensről, bár amikor ez történt, Dorsey már nem dolgozott a Chiefsnél.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok