Index Vakbarát Hírportál

Alonso, Vettel, Hamilton, ki a legjobb?

2017. október 12., csütörtök 11:41

James Allison a Mercedesnél dolgozik jelenleg, de nyert világbajnokságot Michael Schumacher mellett a Ferrarinál, Alonsóval a Renault-nál, és közelről látta Sebastian Vettelt is a Ferrarinál, mert az elmúlt két évben az ő technikai igazgatójuk volt. Emellett a Lotusnál még Kimi Räikkönennel is szerzett pár győzelmet, vagyis mondhatni, ismeri a klasszispilótákat.

Szuzukában a hétvégén arra kérték, vesse össze napjaink három legmenőbb versenyzőjét, Vettel, Alonsót és Hamiltont.

Sokat kérdezik ezt tőlem, frusztráló egy kérdés. Mindenek előtt, mert lehetetetlen megválaszolni. Hogy tudjuk, ugyanabban a kocsiban, egy napon kéne versenyezniük, sőt egy bajnokság kellene hozzá

- idézte Allisont a Pitpass.com.

Amit elmondhatok, hogy nem a szél fújta össze a győzelmeiket, hanem briliánsan ügyes autóversenyzők.

Ez elég egyértelmű, Allison kimerítette a polkorrektség fogalmát, de teljesen.

Hamiltonról viszont akadt egy érdekes, vagy inkább furcsa gondolata, ugye vele dolgozik most a Mercedesnél, épp a vébécím küszöbén állnak.

Megtiszteltetés volt a Mercedeshez kerülnöm, egyrészt mert először dolgozhatok Lewis Hamiltonnal. Nagyon más a munkakapcsolatunk, mint gondoltam. Úgy áll a munkájához, ahogy az az eredményeiből is látszik, de ami különösen jó, hogy olyan férfiként viselkedik, akivel jó együtt dolgozni.


Vagyis ha jól olvasom, itt az a helyzet, hogy Allison egy felvágós hülyegyereknek képzelte Hamiltont, aminek első ránézésre tűnhet is. A - sokszor - öklömnyi aranylánc mögött tehát Allison szerint teljesen más ember van, mint látszik.

Rovatok