Index Vakbarát Hírportál

Sergio Ramos találkozott Ramosszal, akit róla neveztek el

2017. október 12., csütörtök 13:34

Sergio Ramos, a Real Madrid sztárja már megszokhatta, hogy bármerre jár a világban, rajongók veszik körül autogramért, vagy egy közös fotóért. Az viszont nagyon ritkán fordul elő, hogy egy csecsemő kerül Ramos mellé a fotóra, mint ahogy ez most Izraelben is történt, az Izrael-Spanyolország vb-selejtező előtt.

A történet főszereplője a július 14-én, halálos fegyvertámadásban elhunyt 30 éves rendőr, Haiel Sitawi és az ő júniusban született fia, akit Sergio Ramos és a Real Madrid iránt érzett tiszteletből Ramosra kereszteltek el.

Sitawi hatalmas Real Madrid rajongó volt, akinek két álma volt. Az egyik, hogy életében egyszer eljusson a Bernabeuba és személyesen lássa a Realt és Sergio Ramost. A másik, hogy a fiával közös fotón szerepeljen a madridi futballistával.

Az egyiket májusban már sikerült teljesíteni, hiszen ott lehetett az egyik hazai Real-meccsen. A másik csak részben jött össze, Sitawit és társát három fegyveres támadta meg és sebesítette meg halálosan Jeruzsálemben.

De a családja segített, elvitte a 4 hónapos Ramost a spanyol válogatott szállására és a futballistában sem csalódtak, aki hajlandó volt, és ott összejött a közös fotó. A meccs után Ramos aztán aláírta a mezét és elküldte a Sitawi-családnak.

Rovatok