Index Vakbarát Hírportál

Egyvalaki nagyon szeretné, hogy Storck maradjon

2017. október 12., csütörtök 09:19

„Nem a mai meccs volt a fő probléma a mostani sorozatban, nagyon mást nem tudok mondani. Abszolút Bernd Storck mögött vagyok, ő mindig is bízott bennem az elmúlt időszakban, én csak jókat tudok elmondani róla. Bízom benne, hogy ő marad a szövetségi kapitány” – nyilatkozta a Digisport híradójának Stieber Zoltán, a washingtoni DC United játékosa.

A 28 éves Stieber lőtte az osztrákok elleni második gólt az Európa-bajnokságon, de utána csak a Bundesliga másodosztályában volt neki hely, idén nyáron a Kaiserslauterntől került Amerikába.

„Inkább azért keserédes ez a harmadik hely, ahogyan megszereztük. Ha hoztuk volna a kötelező győzelmeket, akkor máshogyan fogadta volna a futballközeg ezt a harmadik helyet. Elindultunk egy úton, amelyről mi tudjuk, hogy milyen út. Be kell vallani, egyszer-kétszer nem ez jött vissza a játékunkon, de úgy gondolom, hogy most kell majd igazán összetartanunk, és megmutatnunk, hogy együtt vagyunk” – ezek már Nagy Ádám szavai voltak, aki idén még nem játszott bajnokit a Bolognában.

A válogatott  még két barátságos meccsen javíthat idén: Luxemburg ellen idegenben, Costa Rica ellen pedig hazai pályán.

Bernd Storck munkáját kedden értékeli a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége, amelyik júniusban bizalmat szavazott neki a váratlan  andorrai  vereség után.

Rovatok