Index Vakbarát Hírportál

Minél több szögből látjuk, annál tökéletesebb

2018. november 9., péntek 12:03

A nap egyik legjobb gólját a Videoton szerezte a csütörtöki EL-meccseken, de nem mehetünk el szó nélkül Lazarosz Krisztodulopulosz találata mellett sem.

Az Olimpiakosz gyorsan elintézte hazai pályán a luxemburgi Dudelange-t, már a 36. percben 4-0 volt, a harmadik gól kiemelkedő, ollózás. Nem is akármilyen, tökéletesebben nem lehetett volna megcsinálni a mozdulatot: jobbról jött be a labda, a középpályás oldalra ugrott fel, és zúdította a kapuba a labdát úgy 10 méterről.

A rettentően hosszú nevű futballista korábban négy évet játszott Olaszországban, két szezont a Bolognában, egyet a Veronában, egyet a Sampdoriában. 2016-ban, 29 évesen tért haza, az AEK-be, nyáron igazolt az Olimpiakoszhoz. 34 válogatott meccsén egy gólt szerzett. A neve olyan hosszú, hogy inkább keresztnevét íratta a mezére.

És hogy honnan lehet ismerős, illetve, hogy miért igazolta le az Olimpiakosz? Jelölt volt az idei Puskás-díjra ezzel a szabdrúgással, amit tavaly, még az AEK-ben lőtt az Olimpiakosznak:

Az Olimpiakosz a Dudelange-t 5-1-re verte, hét pontja van, mint a Milannak, a Betis nyolccal vezet, így még továbbjuthatnak a görögök is. A Dudelange 0 pontos, már kiesett.

stat

Rovatok