Index Vakbarát Hírportál

13 másodperc alatt gólt kapott a Bayern a kiesőjelölttől

2019. február 15., péntek 23:28

A címvédő Bayern München kétszer is hátrányba került, de végül 3-2-re nyerni tudott az Augsburg vendégeként a német bajnokság 22. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Sima meccsnek ígérkezett a bajor csapat vendégjátéka a kiesőzónától 3 pontra lévő Augsburg ellen, de a bennmaradásért küzdő hazaiak már 13 másodperc után vezetéshez jutottak Leon Goretzka öngóljával.

A bajorok 15 perccel később ugyan egyenlíteni tudtak a 22 éves Kingsley Coman találatával, de a 27. percben ismét előnybe került az Augsburg: ezúttal Ji Dong-Won volt eredményes. A Bayernnek erre is volt válasza, miután Coman az első félidő hosszabbításában megszerezte csapata és saját maga második gólját.

Coman nem tudott leállni, a második félidő elején egy gólpasszt is kiosztott David Alabának, így a meccsen először a Bayern került előnybe. A bajor csapat a hátralevő időben már kontrollálta a meccset, végül 3-2-re nyert. A bajnoki második müncheniek így sikerükkel két pontra csökkenteni a hátrányukat az éllovas Borussia Dortmunddal szemben, ami hétfőn lép pályára Nürnbergben.

öf

Rovatok