Index Vakbarát Hírportál

45 millió eurót kér a Pool az Atletitől Dárdai játékosáért

2019. április 23., kedd 12:29

"Felső polcos futballista" - így írta le Marko Grujicot edzője, Dárdai Pál az Indexnek adott interjújában pár hónapja. A középpályást a nyáron vinné az Atletico Madrid, az ESPN azt is tudja, a Liverpool 45 millió eurót kér érte.

A szerbet 2016 nyarán 5,5 millió euróért igazolta le a Pool a Crvena Zvezdától, de alig játszatta, múlt tavasszal a Cardiffnak adta kölcsön az angol másodosztályba, erre a szezonra pedig Dárdai Herthájának.

Az értesülések szerint az atleticós Rodrit 70 millió euróért kivásárolná a Manchester City, Diego Simeone edző pedig Grujiccsal pótolná.

A Herthában a Bundesligában 19 meccsen 4 gólja és egy asszisztja van a 23 évesnek, aki Dárdai szerint "20 éve a klub legjobb középpályása". Jól is érzi magát Berlinben, korábban azt nyilatkozta, Liverpoolba nincs sok kedve visszamenni, de az Atleticóhoz valószínűleg szívesen csatlakozna.

Grujic nyolcszor játszott a szerb válogatottban, kint volt a tavalyi világbajnokságon is, de nem lépett pályára. A 190 centis, kifejezetten ügyes, és jól is védekező játékost hazájában leginkább a manunitedes Nemanja Matic utódjaként emlegetik.

Rovatok