Index Vakbarát Hírportál

Ligaelső, de ezzel sem került be az angol bajnokság csapatába

2019. április 25., csütörtök 17:57

Egyetlen olyan játékos került be az idény álomcsapatába az angol bajnokságban, aki nem a címvédő Manchester City vagy a Liverpool labdarúgója. Ő is manchesteri csapatban játszik, mivel a United francia középpályásáról, Paul Pogbáról van szó.

A Chelsea legjobbja, Eden Hazard nem tudott bekerülni a legjobb tizenegybe, ami azért érdekes, mert az év játékosa ettől még lehet. A belga kiváló szezont fut 16 gólja mellett 13 gólpasszt is adott, nincs nála jobb ebben a rangsorban.

A Chelsea reagált erre a hírre, a klub is a játékos nagyszerű statisztikáit emelte ki.

Tavaly is Manchester City adta a legtöbb játékost az álomcsapatba, az akkor beválasztott öt futballistából egyedül Agüero került be a legjobbak közé idén, míg  Kevin de Bruyne, David Silva, Kyle Walker és Nicolas Otamendi idén kimaradt ebből az elismerésből.

Az Év csapata a Premier League-ben:

Ederson (Manchester City) - Trent Alexander-Arnold (FC Liverpool), Virgil van Dijk (FC Liverpool), Aymeric Laporte (Manchester City), Andrew Robertson (FC Liverpool) - Bernardo Silva (Manchester City), Fernandinho (Manchester City), Paul Pogba (Manchester United) - Raheem Sterling (Manchester City), Sergio Agüero (Manchester City), Sadio Mané (FC Liverpool)

Rovatok