Index Vakbarát Hírportál

Németh becsúszása brutális lett, egyből pirosat kapott

2019. május 19., vasárnap 08:47

Németh Krisztián gólt szerzett a Sporting Kansas Cityben, de aztán ő nehezítette meg MLS-ben játszó csapatának dolgát, amikor a második félidő elején egyből piros lapot kapott. 

A Kansas, amiben Baráth Botond végigjátszotta a meccset a Vancouver Whitecapst fogadta. A hazai csapat a 37. percben Németh góljával került előnybe. A Kansas a félpályánál szerzett labdát, majd egy gyors kontrával került kapu elé. A jobb oldalon felfutó Russell kísérletét még kiütötte a kapus, de a másik oldalon Németh már ziccerben érkezett a kipattanóra. A csatár a hetedik gólját lőtte a szezonban.

Némethet az 51. percben állították ki, miután elég durván letaposta Felipe Martins bokáját. Németh becsúszása elég brutálisra sikerült, de valószínűleg nem is észlelte, hogy Felipe Martins is érkezik, amikor Henryvel harcolt a labdáért.

A Vancouver csak a meccs legvégén a 94. percben tudta kihasználni az emberelőnyt, így lett 1-1.

A Kansas a nyugati konferencia utolsó előtti, 11. helyén áll. Stieber Zoltán csapata, a DC United 2-1-re kikapott a Houston Dynamótól, Stieber a 82. percben állt be. Nikolics Nemanja sem játszotta végig a meccset, az 55. percben lecserélték a Chicago Fire-ban, ami 4-1-es vereséget szenvedett a San José Earthquakestől.

Rovatok