Index Vakbarát Hírportál

Figo óta nem dobáltak így futballistát

2015.09.20. 23:43

Emlékeznek még, hogy fogadták Luis Figót, amikor 2000-ben a Real Madriddal a Barcánál játszott? Valami olyat kapott Mathieu Valbuena is a vasárnap esti Marseille-Lyon francia bajnokin.

Barcelona szurkolók disznó fejet dobtak Luis Figohoz

Figo 15 éve a Barcából szerződött a Real Madridba, és amikor a Barca-Realt rendezték, és kiment szögletet rúgni, mindenféle tárggyal próbálták eltalálni a zabos katalán drukkerek. Berepült még egy disznófej is.

Valbuena azt a bűnt követte el, hogy miután 8 évet játszott a Marseille-ben, és egyet a Dinamo Moszkvában, onnan hazatérve a Lyonba ment vissza. A Lyont sem nagyon kedvelik Marseille-ben, nem annyira utálják, mint a PSG-t - nagyon kis túlzással Valbuena talán már nem is élne, ha oda megy a Dinamóból -, de azért gyűlölik a Lyont is.

A középpályás is kiment szögletet rúgni a második félidőben, amikor ráadásul vezettek is 1-0-ra és egy hazai játékost már kiszórt a bíró, és Figóhoz hasonlóan megdobálták. Számtalan műanyag flakon mellé repült egy szendvics is.

A bíró ezt még hagyta, ám amikor a másik végen a Lyon-kapust sörösüvegekkel kezdték dobálni, félbeszakította a meccset. 20 percet állt a játék, aztán kijöttek a rohamrendőrök, és sikerült lejátszani a maradék félórát.

A Marseille kiegyenlített, 1-1 lett a vége, és mindenki túlélte.



Rovatok