Index Vakbarát Hírportál

Ajpek Orsi

Oda van írva, hogy bűn az élet Oda van írva, hogy bűn az élet

Hermann Ildi fotós nem állt le a strandos tetkók gyűjtésével. Lemmy, Himnusz, Kárpátalja, és combpisztoly lebarnult testeken. Nagykép.

szeptember 18. 23:14

A tigris és társai velünk együtt bandukolnak a kihalás felé A tigris és társai velünk együtt bandukolnak a kihalás felé

A 2018-as év természetfotója pályázat legesélyesebb képeit nézve úgy tűnik, hogy az emberiség rendületlenül halad a pusztulás felé.

szeptember 3. 20:18

Tévedés, hogy csak hajléktalanok állnak sorba ételért Tévedés, hogy csak hajléktalanok állnak sorba ételért

A Heti Betevő Magyarország jobbik arca: vendéglátósok a barátaikkal és külsős önkéntesekkel vasárnaponként minőségi ételt osztanak a rászorulóknak, akiket következetesen vendégnek neveznek.

augusztus 29. 16:39

Inika McPherson atléta nem először tűnik ki megjelenésével a világversenyek átlagos sportoló-felhozatalából. A Gyémánt Ligán Sanghajban az amerikai magasugrónő elképesztően lazán jelent meg: napszemüvegben és a versenyszerkóhoz passzoló pink rúzsban sétált ki a versenypályára.

A helyzet az, hogy Inika nem viccel ha outfitről van szó, ugyanis a versenyszámát is ebben a szettben teljesítette:

A több mint harminc tetkóval feldíszített sportoló nem először mutatta meg a világnak, hogy mit is jelent az igazi menőség: 2017-ben Londonban fekete arcfestéssel, 2013-ben Moszkvában pedig kék hajjal versenyzett a vébén. 

Nyolcvanezer követő az nem semmi. Ennyien kíváncsiak Whiskey utazásaira, amit gazdái módszeresen dokumentálnak az Insta segítségével. Szemmel láthatóan az eb nagyrészt szárazföldi- és vízi túrázással tölti az idejét, pulóvereinél és télikabátjainál csak a helyek menőbbek, ahol megfordul.

Én (sajnos) még nem jártam Japánban, de ha egyszer eljutok és olyan jókedvű szumósokkal futok össze, mint most a svájci elnök, akkor tuti biztos, hogy én is szelfizek majd velük. Alain Berset így csinálta Tokióban:

Rovatok