Index Vakbarát Hírportál

Ajpek Orsi

fotós/képszerkesztő Fotó

Egy briliáns elme egy használhatatlan testben Egy briliáns elme egy használhatatlan testben

Soha nem tartotta magát a Föld legokosabb emberének, azonban mégis kevés hozzá fogható fizikus élt eddig széles e világmindenségben

március 14. 22:47

A kutyáikat is megették, hogy életben maradjanak A kutyáikat is megették, hogy életben maradjanak

Az Északi- és Déli-sark meghódításáért olykor tragédiába forduló versengés alakult ki. Az ismeretlennel és a faggyal küzdő felfedezők kőkemény férfiak voltak, de hű társak nélkül semmire sem mentek volna.

február 28. 08:45

Inika McPherson atléta nem először tűnik ki megjelenésével a világversenyek átlagos sportoló-felhozatalából. A Gyémánt Ligán Sanghajban az amerikai magasugrónő elképesztően lazán jelent meg: napszemüvegben és a versenyszerkóhoz passzoló pink rúzsban sétált ki a versenypályára.

A helyzet az, hogy Inika nem viccel ha outfitről van szó, ugyanis a versenyszámát is ebben a szettben teljesítette:

A több mint harminc tetkóval feldíszített sportoló nem először mutatta meg a világnak, hogy mit is jelent az igazi menőség: 2017-ben Londonban fekete arcfestéssel, 2013-ben Moszkvában pedig kék hajjal versenyzett a vébén. 

Nyolcvanezer követő az nem semmi. Ennyien kíváncsiak Whiskey utazásaira, amit gazdái módszeresen dokumentálnak az Insta segítségével. Szemmel láthatóan az eb nagyrészt szárazföldi- és vízi túrázással tölti az idejét, pulóvereinél és télikabátjainál csak a helyek menőbbek, ahol megfordul.

Én (sajnos) még nem jártam Japánban, de ha egyszer eljutok és olyan jókedvű szumósokkal futok össze, mint most a svájci elnök, akkor tuti biztos, hogy én is szelfizek majd velük. Alain Berset így csinálta Tokióban:

Rovatok