Index Vakbarát Hírportál

Bakró-Nagy Ferenc

szerkesztő-operatőr Videó

Kerékpárok/gitárok száma3/5

Macskaujjak száma a háztartásban18 :(

Repült kilométerek125 934

2017-ben úszott méterek (20)21 800

Tudja, mit ünneplünk Pünkösdkor? Tudja, mit ünneplünk Pünkösdkor?

Pünkösd az egyik legfontosabb keresztény ünnep, egyébként munkaszüneti nap is. De vajon mit ünneplünk ilyenkor? Csak úgy röpködtek a megoldások.

2 órája

Harrach Péter kikotyogta, mit várhatunk a következő négy évtől Harrach Péter kikotyogta, mit várhatunk a következő négy évtől

A KDNP frakciójának vezetője őrült titkokat árult el: szerinte lesznek változások, de maradnak állandóságok is.

május 18. 14:12

A tüntetés vége, amit elvitt a vihar A tüntetés vége, amit elvitt a vihar

Három vágatlan perc jégesővel, elcsukló mikrofonnal és bőrig ázó emberekkel.

május 8. 21:22

Both Miklós és csapata az elmúlt 4 évben gigantikus munkát végzett, 100 ukrán faluban 2000 dalt rögzítettek. A most megnyílt  Polyphonyproject oldalon néprajzi tájegységek, műfajok, témák, motívumok alapján is kereshető archívum nyílt, ahol ezeket a fantasztikusan erőteljes dalokat HD felbontásban nézhetjük meg. Megunhatatlan!

Both Miklóssal mi is forgattunk, ez amúgy az egyik kedvenc videóm:

Vagyis a Stand by Me, a királyi esküvőről:

 

A dalt az eredeti előadója, Ben. E. King írta, azzal a Leiber-Stoller szerzőpárossal közösen, akik többek között Elvisnek is ontották a slágereket.

Tudom, hogy unalmas már azon sírni, mennyire nincs helye a sajtónak a Parlamentben, hogy kérdezhesse a politikusokat. Kifejtettük már itt is, és elmondtuk ebben a videóban is. Az új Országgyűlés azonban ma még tovább csökkentette a sajtónak szánt területet, gondosan kordonokat is kifeszítve a képviselők útvonalaitól távol.

Hogy még közérthetővé tegyem, milyenek a körülmények (az ebéd amúgy jó volt), kölcsönvettem a Sziget Fesztivál térképét.

Képzelje el, hogy ön egy újságíró kisgyerek, akinek az a feladata, hogy a szigeten megsimogassa a szurikátákat! Minél többet, minél hosszabban simogat, annál ügyesebb gyerek. Azonban a szurikáták nem szívesen hagyják magukat simizni, ha tehetnék, biztos távolságból figyelnének csak. Ezért elhatározták, hogy ugyan nem tilos őket simogatni, de csak a sziget egy pontjára engedik oda önt. Kattintson csak a térképre, és nezze meg nagyban!

Mit tippel, mennyi az esélye annak, hogy a szurikáták letérnek megszokott útvonalaikról, és odamennk önhöz, hogy átbújva a kordonon hanyatt vágódjanak, és hagyják simogatni magukat? Na ugye. Hát nagyjából ennyire egyszerű tudósítani az Országházból is. 

Rovatok