Index Vakbarát Hírportál

Bődey János

A szegedi szecessziónak sajátos íze van A szegedi szecessziónak sajátos íze van

120 éve megindult a verseny, ki tud szebb, díszesebb, különlegesebb palotát emelni. Az alföldi szecesszió virágzása Szegeden lenyűgöző épületeket hagyott hátra.

augusztus 18. 12:28

A bebírók nem gyüttmentek A bebírók nem gyüttmentek

A Káli-medencét több hullámban fedezte fel magának a főváros, legutóbb 5-10 éve. Az újlipóti gyarmatosítást lehet ugyan utálni, de az évtizedek alatt az új közösség sokat tett a kihaló térség megőrzéséért.

augusztus 6. 13:38

Ezt a tájat Isten is a borászatra teremtette Ezt a tájat Isten is a borászatra teremtette

Veszprémben minden hegy egy-egy külön borvidék. A legborosabb megyében négy kevésbé ismert, a táji hagyományokat továbbéltető borászatot kerestünk fel.

augusztus 1. 10:20

Rózsa Magdolna, szociális munkás és szépségipari szakember annyira felháborodott a hajléktalanrendeleten, hogy kitalálta, ő is tesz valamit, hogy jobbá tegye a nehéz sorsú emberek életét. Felkereste az Utcajogászokat, akikről tudta, hogy péntek délutánonként ingyen jogi tanácsadást tartanak, és megkérdezte, mit szólnának, ha egy székkel a közelükben letáborozna, és a jogi tanácsadás mellett ingyenes hajvágást is kapnának a hajléktalan emberek - írta a hajvágáshoz készített event Facebook-oldalán. Itt írta azt is, hogy szuper volt az esemény, ott készítettük ezeket a képeket. 

Rovatok