Index Vakbarát Hírportál

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

Az egész úgy szar, ahogy van Az egész úgy szar, ahogy van

Keressük az ország legsusnyásabb, legelhanyagoltabb területeit, amik MÁV-tulajdonban vannak, vagy a vasút mellett közvetlenül. Ki lesz, aki rendet tesz egyszer ezeken a helyeken?

augusztus 9. 15:46

Véget ért a migránsos kampány, jöhet a migránsos kampány Véget ért a migránsos kampány, jöhet a migránsos kampány

Bakondi György az EP-kampány legfőbb témájáról beszélt.

augusztus 8. 08:52

Kormánygépet venni nem kell félnetek jó lesz Kormánygépet venni nem kell félnetek jó lesz

Vajon sikerül a magyar honvédségnek katonai szolgálatba állítania egy civil fapados flottát? Ha a csapatszállításra vett repülők nem felelnek meg a katonaságnak, muszáj lesz a kormánynak lépnie.

augusztus 8. 07:21

Türkmenisztán elnökét nem akármilyen fából faragták. Gurbanguly Berdimuhamedow reneszánsz ember, és ez pontosan megmutatja helyét is az örökkévalóságban. Ez az ország ugyanis elviseli, hogy egy igazi bohóc vezesse, és ő ennek a feladatának tökéletesen igyekszik is megfelelni. Volt már ő testépítő, rapper, autóversenyző, organizátor, de egyértelműnek látszik, hogy a legjobban akkor érzi elemében magát, amikor katonai egyenruhába bújhat, és megmutathatja a világnak, milyen az igazi türkmén Rambo.

Augusztusi videójában a katonái, sőt hát a kommandósai előtt májerkodik, kézifegyverrel lő tizeseket, aztán gépkarabéllyal szintúgy, majd azt is megmutatja katonáinak, hova ugorjanak az ejtőernyővel. Igazából nagyon vicces, hogy a videókból pontosan lejön, milyennek látja magát ez az ember, akit tavaly tavasszal választottak meg újra 97 százalékos támogatással. Az összes három százaléknyi szavazat is valószínűleg csak ő maga lehetett egy személyben, mert szerénysége egyszerűen nem engedte, hogy magára szavazzon.

 

Évek óta suttogják, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökének komoly gondjai vannak a 8-as számmal, néhány éve az Index szerkesztőségébe is megérkezett a pletyka, aztán mégse foglalkoztunk vele egészen eddig a hétig, amikor laptársunk, a 24.hu megírta, hogy a Magyar Nemzeti Bank újrafestett parkolójában a 8-as és a 13-as egyszerűen hiányzik, amit összefüggésbe hoztak Matolcsy György babonás félelmeivel.

Az MNB tagadta, hogy összefüggés lenne, szerintük a munkálatok még zajlanak. A Momentum két tagja szerdán elment, és a parkolóba felfestették a 8-as számot, emiatt még a rendőröknek is igazolniuk kellett magukat. Hajnal Miklós és Berg Dániel szerint, aki fél a számoktól, az ne legyen a magyar pénzügyi és bankrendszer vezetője.

 

Gyerekek és a Queen? Ebből csak sikeres együttműködés jöhet létre.

És valóban, a Facebookra egy videót töltöttek fel, amint gyerekek a We will rock you kezdőtaktusaira pattogtatják a kosárlabdát. Ha minden igaz, Veszprém megyei fiatalokról van szó (valóban, a balatonfüredi Radnóti általános iskoláról van szó). Érdemes megnézni.

 

Rovatok