Index Vakbarát Hírportál

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

Parlamenti képviselő délelőtti csongrádi baleset elszenvedője Parlamenti képviselő délelőtti csongrádi baleset elszenvedője

Simonka György utasként könnyebben megsérült. Személyautó és kisteherautó ütközött.

február 19. 13:05

Oda kell érni a dobogó harmadik helyére Oda kell érni a dobogó harmadik helyére

Az LMP börtönt a főbűnösöknek, fizetéselemést és működő oktatás és egészségügyet ígért a kampánynyitányon. Szél Bernadett szerint Orbánék nem kormányoznak, hanem minden náluk a propaganda.

február 17. 19:21

Kemény helyzet, gyér közönség volt a Momentum Elios-tüntetésén Kemény helyzet, gyér közönség volt a Momentum Elios-tüntetésén

De Karácsony Gergely például megjelent pár fotóra.

február 15. 19:32

A hover hand mém azokról a naphosszat csak a számítógép előtt üldögélő kockákról kapta a nevét, akik összeállnak egy közös fotóra az imádott sztárjukkal, de annyira izgulnak, hogy nem merik átölelni, illetve megérinteni a - leginkább - színésznő, modell derekát, vállát. Mondjuk ez a nőket - gondolom - a legkevésbé sem zavarja, sőt, viszont baromi vicces képek születtek a témában.

Most a Fidesz talán tudtán kívül hozta vissza a mémet, mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy az amúgy ördögien gonosznak beállított Soros Györgyöt, aki pusztulásba akarja sodorni Európát és különösképpen Magyarországot, úgy szeretnék nevetségessé tenni, hogy egy kisiskolás önbizalmával rendelkező nerdként ábrázolják, aki az LMP miniszterelnök-jelöltjének, Szél Bernadettnek a vállánál annyira elbizonytalanodik, hogy hozzá se mer érni.

Egy halálos baleset után, a Facebookon írta meg egy szemtanú annak a fiúnak az utolsó tíz percét, aki előttük karambolozott, és a balesetben meghalt. A baleset szerdán, a Nagytétényi úton történt.

A lány az édesanyja tanácsára írta le, hogy ott volt, és szintén az ő tanácsára próbálja megtalálni a fiú szüleit, akit bár soha előtte nem látott, de ő fogta a fejét, amikor az egy utolsó levegőt vett, mielőtt meghalt. A lány úgy gondolja, a szülők biztosan tudni szeretnék, hogy a fiú nem egyedül, hanem - bár egy ismeretlen, de - valakinek a karjai között volt az utolsó percekben.

A lány közvetlenül nem meri megkeresni az elhunyt szüleit, de ha eljut hozzájuk az üzenet, és van/lesz erejük meghallgatni a lány beszámolóját, úgy ez most egy ilyen esély.

Mike Wazowski, a Szörny Rt. kétballábas, egyszemű teremtménye a filmtörténet legkisebb réme, legalábbis az alábbi videó szerint, amely olyan hatalmas és rémisztő figurákat vesz végig növekvő sorrendben, mint King Kong, Godzilla (a régi és az új is), Smaug A hobbitból, illetve a Tremors, az Ahova lépek szörny terem undorító földigilisztái, és természetesen a Dűne homokférgei.

De ennél többen vannak a videón, felismeri mindegyiket?

 

Rovatok