Index Vakbarát Hírportál

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

Mi is felhívtuk a Molt, hogy csökkentse a benzin árát Mi is felhívtuk a Molt, hogy csökkentse a benzin árát

Néhány telefon, és máris olcsóbb lehet az üzemanyag. Viselkedjünk mindannyian úgy, mint a NAV elnöke!

november 15. 07:12

Nem úgy születik a cigány gyerek, hogy szülök egy közmunkást vagy egy tolvajt Nem úgy születik a cigány gyerek, hogy szülök egy közmunkást vagy egy tolvajt

Mi tesszük azzá őket, mondja a tornanádaskai polgármester, aki szakképzett óvónőt keres a falujába. Akár 500 ezret is fizetne. A településen majdnem mindenki közmunkás, de legalább van miről beszélni. Csoda van kiépülőben Borsodban?

november 10. 09:49

Rekorder adótartozók nyomában jártunk Rekorder adótartozók nyomában jártunk

Nemrég a NAV nyilvánosságra hozta a legnagyobb tartozók listáját, mi pedig felkutattuk őket, hogy most mihez kezdenek. Van tippjük, mire jutottunk?

november 9. 18:04

Így néz ki Los Angeles a hálaadás estéjén a legsúlyosabb forgalmi dugókkal.

 

Olvasónk, László küldte el ezt a rövidke videót, amin szerinte az látszik, hogy lerobbant az egyik metrópótló az Árpád hídnál, és mögötte feltorlódtak a buszok. Tíz perc után tudták kikerülni a többiek.

Kérdést küldtünk a BKV-nak, amint válaszolnak, kiegészítjük a cikket.

Nincs mese, el kell ismerni, a verseny eldőlt, mert annál nem lehet jobbat kitalálni, mint amit a Tesco dobott a piacra. Már Magyarországon is kapható a Sorban állás társasjáték. Igen, jól olvasta, ez egy olyan játék, ami sorban állást szimulál. 

Csak a reklámanyagát olvastam, de máris játszani akarom. Amilyen gyorsan csak lehet, viszont még egy hetet várni kell, mert a kollégák a jövő héten hozzák be a szerkesztőségbe. Aki már játszott vele, legyen már olyan kedves, hogy megírja a tapasztalatait!

Forrás: annacsii.tumblr

Rovatok