Index Vakbarát Hírportál

Cseke Balázs

Életemben nem fotóztam, de gondoltam, csak elkattingatom a gépet Életemben nem fotóztam, de gondoltam, csak elkattingatom a gépet

A hajléktalanok olyan arcát látják Budapestnek, amit a többség nem is ismer. Most fényképezőgépet és kiállítási lehetőséget kaptak, hogy megmutassák.

szeptember 16. 14:13

A kék a Tisza, a fekete Grosics, a zöld a Fradi A kék a Tisza, a fekete Grosics, a zöld a Fradi

Gólgazdag meccsen avatott stadiont a focirajongó püspök csapata Szegeden. Megnéztük az első hazai meccset a 13 milliárdos Szent Gellért Fórumon, amelynek építését Orbán jelentette be, és amelyért Botka László polgármester nem nagyon rajongott.

szeptember 16. 11:35

Nem várhatjuk el, hogy négyszáz fesztivált eltartson az ország Nem várhatjuk el, hogy négyszáz fesztivált eltartson az ország

Elmarad az idei Kerekdomb Fesztivál, mert a költségvetés töredékét sikerült csak előteremteni. Kelet-Magyarországon nem él meg egy Művészetek Völgye.

szeptember 13. 21:48

Nem sok néző van kint a meccsen Orbán Viktor mellett. Míg az első félidőben többször is a Ria-Ria-Hungária rigmust lehetett hallani, a második montenegrói gól óta inkább a hazai szurkolótábor dominál.

A televíziós közvetítést nézve nekem percek óta az az érzésem, hogy gyerekek üvöltöznek a nézőtéren. A képen szinte csak az üres, kék széksorok látszanak, vagy távolból mutatja a nézőket, de ez a magas hangú zsivaj nekem inkább a játszóteret juttatja eszembe.

Sigér Dávid alighogy pályára lépett, máris elképesztő rekordot döntött meg. Ő az ezredik focista, aki magyar válogatott mezt húz magára. Azért ez nem semmi teljesítmény.

Sorra érkeznek egyébként az újoncok, de senkit ne tévesszen meg a kifejezés, nem 16-17 éves tehetségek lépnek pályára, mint naivan ondolná az ember. Sigér és az imént becserélt Ferenczi János is már jócskán 28 éves, a félidőben lecserélt Gazdag Dániel pedig 23. 

Ez eddig Montenegró mérlege a 2020-as Eb-selejtező A jelű csoportjában. A bolgárok ellen 1-1-es döntetlennel kezdték a selejtezőt, de aztán két nagyobb vereségbe is beleszaladtak. Előbb Anglia győzte le őket 5-1-re Podgoricában, majd a csehek is hármat vágtak Mijatovic kapujába. 

Öt nap múlva Csehországot fogadják ugyanebben a stadionban. Ha megint kikapnak, nagyon messze kerülnek a továbbjutástól. 

Rovatok