Index Vakbarát Hírportál

Dezső András

Ezért az emlékért még Merkel is hajlandó Orbánnal mutatkozni Ezért az emlékért még Merkel is hajlandó Orbánnal mutatkozni

Harminc éve több száz keletnémet menekült úgy törhette át az osztrák-magyar határt, hogy nem lett bántódásuk. A németek ezt nem felejtik el, de a Páneurópai Piknik sem előzmény nélküli.

augusztus 19. 00:04

Kitálalt a gyulai exfideszes vezető a város elitjéről Kitálalt a gyulai exfideszes vezető a város elitjéről

A volt gazdasági alpolgármester egy, a helyi vezetéssel állítólag összenőtt üzleti kört szándékozott leleplezni. Orbán Viktornak szánta a dokumentumot, végül boldog-boldogtalan kapott belőle, köztük az Index is.

augusztus 15. 07:04

Hova tűnt Kálmán Olga? Hova tűnt Kálmán Olga?

Azt ígérte, támogatja majd Karácsony kampányát, de azóta ennek nincs nyoma. A DK nem nyilatkozik, Kálmántól egy sejtelmes, egymondatos választ kaptunk a visszatéréséről.

augusztus 14. 15:12

A 89 éves japán Kimiko Nishimoto.

Ő 72 évesen kezdett el fényképezni, azok a portrék, amelyeket magáról csinál...magáért beszélnek.

Rögtön máshogy állunk a szúnyoghelyzethez, ha megnézzük ezt a kis riportot. Az amerikai Cape Cod strandján forgattak egy rövid kis hírvideót abból az apropóból, hogy az elmúlt héten 12 nagy fehér cápát láttak a környéken. A cápák már öltek és támadtak is meg fürdőzőket ott korábban. A riportból kiderül, hogy különösebben nem tudnak a strandolók védekezni a cápák ellen, de azért van egy telefon és egy elsősegély-doboz a parton. Hát köszi!

Rovatok