Index Vakbarát Hírportál

Dezső András

A követ is lefoglalta a rendőrség, amivel a teknőst agyonverte a nő A követ is lefoglalta a rendőrség, amivel a teknőst agyonverte a nő

További részleteket tudtunk meg az állatkerti teknős haláláról. Az elkövető nő magyarul beszélt, állítólag már valaki bejelentést tett, aki felismerte.

június 14. 14:37

Annyira nagy a hőség, hogy most a szúnyogokat sem irtják Annyira nagy a hőség, hogy most a szúnyogokat sem irtják

A vérszívók ilyenkor sunyin elrejtőznek a hőségben és csak estefelé szívják a magyar nép vérét.

június 14. 12:17

Az utasokat nem, a jegyvizsgálót zavarta a szájkosár hiánya, leszállították a kutyás nőt Az utasokat nem, a jegyvizsgálót zavarta a szájkosár hiánya, leszállították a kutyás nőt

A jegyvizsgáló hajthatatlan volt, de egy másik vonattal tovább utazhatott a nő.

június 14. 12:01

"Pontosan az alapértékekről zajló vita miatt kellett időt nyerni. Hogy majd a választás után lássuk, ki milyen erővel a háta mögött, milyen pozícióból állhat bele ebbe a vitába. S továbbra is fenntartom: legkésőbb akkor elkövetkezhet a megfelelő pillanat, hogy hátat fordítsunk ennek a gyáva és heterogén társaságnak, amelyiknek fogalma sincsen semmiféle alapértékről" - írta márciusban Bayer Zsolt.

Tehát a fő fideszes médiamegmondóember szerint most kell otthagynia a Fidesznek (értsd: Orbánnak) a Néppártot. Azt, amelyik a legnagyobb erő lesz az EP-ben.

Egy használtautó-oldalon kínálják eladásra azt a Bentleyt, amiben 1999 tavaszán Tahitótfalun agyonlőtték Seres Zoltánt, az éjszakai élet ismert alakját. A kocsi nincs túl jó állapotban, de még így is több mint 6000 eurót kérnek érte. (Egy olvasónk jelezte, hogy két kocsit árulnak ennyiért, nem egyet.)

Az autó már 2008-ban is felbukkant, akkor a hasznaltauto.hu-n, a totalcaros Winkler Robiírt is róla akkoriban

Rovatok