Index Vakbarát Hírportál

Domschitz Mátyás

Magyarországon bedőlt a világhírű újrahasznosító cég Magyarországon bedőlt a világhírű újrahasznosító cég

A Budapesten született Tom Szaky dollármilliós üzletet csinált a nehezen újrahasznosítható hulladék feldolgozásából. Az V. kerületi önkormányzattal 5 éve közösen jelentette be, hogy a Belvárosban újrahasznosítják a cigicsikkeket. A programnak nyoma sincs, a cég magyar leányvállalata megszűnt.

3 órája

Rétvári Bence szerint a Szex és New York írója is megbánta, hogy nem szült gyerekeket Rétvári Bence szerint a Szex és New York írója is megbánta, hogy nem szült gyerekeket

Semjén Zsolt szerint az abortuszpártiaknak csak egy lépés a gyerekek jogainak semmibe vétele. Záró gondolatok a kormány demográfiai tanácskozásáról.

szeptember 6. 20:25

Kövér: Az abortusz több magyart vett el, mint a két világháború, 1956 és Trianon Kövér: Az abortusz több magyart vett el, mint a két világháború, 1956 és Trianon

A házelnök a kormány nemzetközi konferenciáján beszélt a halál kultúrájáról, amit a Facebook-vezér, a melegek és a feministák terjesztenek.

szeptember 5. 16:49

Tim Ryan ohiói képviselő, a Demokrata Párt elnökjelölt-aspiránsa zenei albumként tette ki a kampányüzeneteit a Spotifyra, írja a Hill. Az "albumot" ide kattintva lehet meghallgatni.

 

A különböző dalok különböző témákat jelölnek, a címek is olyanok, mint az "Oktatás" vagy a "Klímaváltozás", és csak Ryan beszél végig, gyakorlatilag felolvassa a kampányüzeneteit.  Az ötlet hiába újszerű, sokat nem fog számítani, a politikus teljesen esélytelennek számít   a Trumpot kihívni akaró liberálisok között.

Egy Máramaros megyei ortodox szerzetes, úgy döntött, hogy a Fennvalóra bízza a sorsát, miután pocsolya részegre itta magát, és beült a volán mögé – írja az erdélyi Főtér.ro. Hogy, hogy nem karambol lett belőle, ráadásul a Prahova megyei Valea Călugărească településen, ami magyarul azt jelenti: Szerzetesek völgye. 

Hogy a baleset oka milyen mértékben volt isteni beavatkozás, milyen mértékben részegség, mindenki döntse el maga, de az biztos, hogy a 43 éves férfi belehajtott az előtte haladó kocsiba.

Személyi sérülés – hála istennek– nem történt, de az egyház hírnevének nem tett jót az eset, főleg, miután kiderült, hogy a szerzetes nem élt túlságosan aszkéta életet, leheletében literenként 1,77 milligramm alkoholt találtak a kiérkező rendőrök.

A dél-afrikai Fokvárosban és vonzáskörzetében rengeteg pávián él vadon, az egyikük a minap úgy döntött, egy éttermet is meglátogat.

A pávián határozott fellépéssel jelent meg vendégek között, a viselkedésével az egyik asztaltársaságot azonnali távozásra szólította fel. Ezután helyet foglalt, majd teljes nyugalommal elfogyasztotta az előtte lévő tésztaételeket. Két bolognait evett, az itáliai ízeket fokhagymás kenyérrel fojtotta le.

 

Az ebéd elköltése után felállt, és a Table Mountain Nemzeti Park felé vette az irányt. ( Times Live )

Rovatok