Index Vakbarát Hírportál

Fábián Tamás

Árvíz Indonéziában: eddig 26 halott

Négyezer embernek kellett elhagynia az otthonát Celebesz déli részén.

2 perce

5-10 százalékkal drágulnak idén az építőanyagok

Kapacitáshiány van kivitelezőkből, főleg szerkezetépítésben és tetőfedésben.

11 perce

Egy kicsit kevésbé érzem magam fogyasztásra optimalizált állatnak Egy kicsit kevésbé érzem magam fogyasztásra optimalizált állatnak

Elolvastuk az elmúlt húsz év egyik legfontosabb, év végén magyarul is megjelent könyvét, a Végtelen tréfát. Meg kell küzdeni a több mint 1100 oldallal, de megéri.

január 19. 22:10

"A rendőrség a Lánchíd pesti hídfőjénél mindazokkal szemben szabálysértési feljelentést tesz, akik az úttesten tartózkodva a korábbi felszólításnak nem tettek eleget. A híd úttestjéről a rendőrök hat főt távolítottak el" - írta a rendőrség a honlapján. Hozzátették, korábban a Várkert bazárnál két ember dulakodott, a történtek tisztázása folyamatban van. 

Tudósítónk szerint a többség már lejött, és szép lassan elszivárognak az emberek. Pest felől nézve a Lánchíd jobboldala le van zárva, a baloldali járdán viszont át lehet sétálni. 

A debreceni tüntetés után egy félpályás útlezárással folytatódik a hajdú-bihari akció. Pontosabban csak az egyik, mert három útlezárás van/volt a megyében. A Debrecen és Ebes közöttin több mint ötven autóval vesz részt a Szolidaritás és több párt, illetve civilek - derült ki Székely Sándor képviselő videójából

Rovatok