Index Vakbarát Hírportál

Fehér János

Rossi: Túlságosan féltünk a nagy nevektől Rossi: Túlságosan féltünk a nagy nevektől

A kapitány talált jó részeket az Uruguay-meccsen. Dzsudzsák piros-fehér-zöldbe boruló országot akar látni kedden.

november 15. 21:40

Anglia 7-0-ra, Portugália 6-0-ra nyert Eb-selejtezőn Anglia 7-0-ra, Portugália 6-0-ra nyert Eb-selejtezőn

Harry Kane és Cristiano Ronaldo is mesterhármast ért el. Az angolok kint vannak az Eb-n.

november 14. 22:45

A Mayhem felett kicsit tényleg eljárt az idő A Mayhem felett kicsit tényleg eljárt az idő

A black metal egyik megalkotója már nem tud újat mutatni. Egy rakás klassz zene a legújabb lemezválogatásunkban.

november 13. 19:34

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint 0-2 után jókor érkezett a szépítő gól, így kiegyenlített játék alakult ki, és „jó meccset játszottunk a szép új stadionban".

„Fantasztikus élmény volt az első magyar gól, örülök, hogy Szalai Ádám lőtte, mert nagyon sokat harcolt és küzdött a válogatottért, és megérdemelte, hogy betaláljon."

Csányi Sándor hozzátette: bízik benne, hogy ez a meccs segítette Marco Rossi szövetségi kapitány munkáját, és tapasztalatokat gyűjthetett a nemzeti csapat keddi, Wales elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőmérkőzése előtt. Reméli, hogy sikeres lesz a válogatott a sorsdöntő cardiffi összecsapáson. (Nemzeti Sport)

A Kerepesi utat, a Hungária körutat és a Thököly utat megnyitották a gépjárműforgalom számára is, írta rendőrösen a Police.hu.

„Real-drukker vagy, úgyhogy örülök, hogy Barcelona-játékos nem tudott betalálni nekem.Az elején megmutatták, hogy nem véletlenül vannak a világranglista élén. Egyértelműen más sebességi fokozatban képesek játszani, mint mi. A második félidőben már fel tudtuk venni a lépést" – nyilatkozta a magyar válogatott kapusa.

Rovatok