Index Vakbarát Hírportál

Fehér János

újságíró Sport rovat

Neymar súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Neymar súlyosnak tűnő sérülést szenvedett

Kifordult a bokája, hordágyon vitték le a bajnokin.

4 órája

Választanod kell, blabla. Nem, én mindkettőt akarom! Választanod kell, blabla. Nem, én mindkettőt akarom!

Az olimpia szenzációja, a két sportágban nyerő Ledecká gyerekkora óta a duplázásra vágyott. A snowboard már lassított felvétel neki. Csak bonyolult logisztikával lehet összehozni a sível.

tegnap, 14:24

Véletlenül emberbe is lőttek a téli öttusán Véletlenül emberbe is lőttek a téli öttusán

Mit keresnek a lovak és a vívás a téli olimpián? Csak egyszer került programba a furcsa sportág.

tegnap, 12:45

Az oroszok második aranyérmüket szerezték Phjongcshangban a hokidöntőn. A NOB büntetése miatt sem a zászlójukat, sem a himnuszukat nem kaphatják meg az eredményhirdetésen, de a Reuters beszámolója szerint a győztes csapat elénekelte magának az orosz himnuszt.

 

A norvég nagyon simán nyerte a 30 kilométeres sífutást. Phjongcshangban ez a negyedik érme. Váltóban aranyat, 10 kilométeren ezüstöt, csapatsprintben bronzot szerzett.

Nyolcszoros olimpiai bajnokok már voltak az olimpiák történetében, de Björgen az első nő, akinek sikerült ennyi címet szereznie. Le is körözte két honfitársát, a sífutó Björn Daehlinek 8-4-0, a biatlonista Ole-Einar Björndalennek 8-4-1 volt az éremrekordja.

A 30 km-en második helyre a finn Pärmäkoski futott be. A harmadik helyet Nilsson szerezte meg hajrában Östberg előtt.

26,25 km-nél két perccel megy a finn Pärmäkoski előtt. Neki még kell hátra is figyelnie, mert a svéd Stina Nilsson és a norvég Ingvild Flugstad Östberg képes lehet rá felfutni 18-19 másodperces hátrányból.

Rovatok