Index Vakbarát Hírportál

Fekete-Szalóky Zoltán

Gulyás Gergely: Még nem döntöttünk az iparűzési adó felfüggesztéséről Gulyás Gergely: Még nem döntöttünk az iparűzési adó felfüggesztéséről

A miniszter megköszönte az állampolgárok jogkövető magatartását.

november 12. 10:50

Gulyás Gergely: Minden olyan helyet bezárunk, ahol zene van és a kiszolgálás nem asztaloknál történik Gulyás Gergely: Minden olyan helyet bezárunk, ahol zene van és a kiszolgálás nem asztaloknál történik

A miniszter szerint indokolt volt a rendkívüli jogrend gyors bevezetése.

november 4. 13:35

Megdöbbentő számokat tett közzé az Economist az amerikai választásról. Eszerint Joe Biden volt az első elnökjelölt, aki több mint egymilliárd dollárt gyűjtött össze egyetlen választási ciklus alatt. E becslés szerint az egész elnökválasztási, illetve a párhuzamosan futó képviselőházi és szenátusi kampányban eddig körülbelül 14 milliárd dollárt költöttek el,  ami meghaladja a 25 afrikai ország GDP-jét.

A vírus belém kötött, én pedig két vállra fektettem. Viszont ti nem vagytok Zlatan, ne kísértsétek a vírust

- üzente Zlatan Ibrahimovic saját Instagram oldalára feltett videójában, amely a legnépesebb olasz régió, Lombardia megbízásából készült.  Az olasz labdarúgó-bajnokság góllövőlistájának élén álló, 39 éves klasszis hozzátette:  
Használjátok a fejeteket, tartsátok be a szabályokat! Távolságtartás és maszkok - mindig. Győzni fogunk! 

 

Rosszul gondolja, kedves Olvasó, ez a fotó nem a Kádár-korszak közepén, 1976-ban készült, az M3-as metró átadása előtti napokban. A kép friss, hétfő délután, nagyjából 72 órával a kék metró felújított, déli szakaszának végső átadása előtt született.

Zsebre tett kezű munkások szurkolnak az Ecseri úti állomásnál dolgozó kollégáiknak, akik aszfaltoznak, burkolnak, kerítést bontanak. A megfeszített munka nem véletlen: csütörtökön délután 17 órakor adják át Budapesten az utazóknak az M3-as metró felújított, Kőbánya–Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát. A leglátványosabb változás a négy átépített, letisztult látványvilágú, utastereiben szimbólumokat, finom gesztusokat megjelenítő állomás, ugyanakkor megújultak az alagúti terek, a pályahálózat, a vasúti és a biztonsági berendezések, a tájékoztató elemek és a metróvonal elektronikai hálózata is.

Rovatok