Index Vakbarát Hírportál

Flachner Balázs

Játékok száma Steamen319

Ahány ebből valaha fel volt telepítvenem merem megnézni

Verhetetlen legenda helyett az NBA leghosszabb haláltusája lett Verhetetlen legenda helyett az NBA leghosszabb haláltusája lett

Egykor úgy tűnt, évekig dominálni fogják az NBA-t, végül bajnoki címet sem szereztek. Az Oklahoma City Thunder nyolc év alatt jutott el megint a tönk szélére, de a jövője ismét fényes.

6 órája

Egy skót dudás is partra szállt Normandiában, pedig ott se lehetett volna Egy skót dudás is partra szállt Normandiában, pedig ott se lehetett volna

De ha már ott volt, olyan rendületlenül játszott, hogy a németek azt hitték, megőrült.

14 órája

A mobilos Call of Dutynak nem kéne ilyen szórakoztatónak lennie A mobilos Call of Dutynak nem kéne ilyen szórakoztatónak lennie

De mégis az, és ezt a számok is igazolják. A játék az Activision idei legfontosabb húzása lehet, főleg ha Kínába is eljut.

október 21. 11:56

PewDiePie az elmúlt néhány évben nem egyszer szaladt bele nagyobb botrányokba – ezeket, meg a karrierjét ebben a cikkben szedtük össze pár hónapja –, de alighanem most hozta össze élete legfurcsább ügyét, kiderült ugyanis, hogy

minden hozzá kapcsolódó tartalmat betiltottak Kínában.

Erről, meg egy csomó más dologról egy szombati videójában beszélt, ahol azt is elmondta, hogy az egész azért történt, mert egy korábbi videóban beszélt Hongkongról, és olyan meméket mutogatott, amik Micimackóhoz hasonlították Hszi Csin-pinget.

 

Emiatt most ha valaki Kínából rákeres arra, hogy PewDiePie, nem fog találni semmit, ami szerinte is elég vicces, de azért ennek ellenére bocsánatot kért mindenkitől, aki most emiatt nem tudja megnézni a videóit. Nem ő egyébként az első, aki az elmúlt időszakban bajba került: a Zedd nevű német DJ-vel például azért számoltak le, mert kedvelte a South Park készítőinek ironikus bocsánatkérését Twitteren, és mások mellett a Blizzard és az NBA is konfliktusba keveredett Kínával Hongkong miatt.

A hanglemezek esetében nem számít szokatlannak, hogy a lemezjátszó tűjének túlfutását megakadályozni hivatott kifutó barázdába titkos üzeneteket rejtenek a felvétel során, az ugyanakkor egyáltalán nem mindennapos, hogy egy egész programot rejtsenek el benne.

Valószínűleg ennek köszönhető az, hogy a Prodigal nevű keresztény rockzenekar 1984-es, Electric Eye című lemezére rejtett programot egészen eddig nem találták meg, de a 8-Bit Show And Tell nevű YouTube-csatorna végre lerántotta a leplet a dologról.

 

A program egyébként nem túl bonyolult, Albert Einsteintől és Jézustól vannak benne idézetek, de az egész így is marha érdekes, főleg mert ennyi ideig rejtve tudott maradni.

(via)

Valószínűleg nem a társasjátékok jutnak eszébe először az embernek, mikor meghallja Jimi Hendrix nevét, de egy pár napja előkerült tavalyi interjú alapján ezt is fel lehet írni azon dolgok közé, amiben kiemelkedően teljesített – feltéve, hogy előtte LSD-t fogyasztott.

Minderről Graham Nash, a Crosby, Stills & Nash egykori, meg a The Hollies jelenlegi tagja beszélt, mikor a '60-as és a '70-es éveket idézte fel, és hát természetesen itt Hendrixet sem lehetett kihagyni.

Jimi gyakran játszott Rizikót LSD-n, és én személy szerint soha nem tudtam legyőzni, egészen elképesztő volt. Volt affinitása a katonasághoz, ejtőernyős is volt, és nem tudom, tudták-e, de soha senki nem győzte le Rizikóban.

– mondta Nash a legendás gitárosról, aki amúgy tényleg volt ejtőernyős, méghozzá a 101. légi szállítású hadosztályban.

Tekintve persze, hogy a Rizikóban a csaták kimenetelét dobókockával kell eldönteni, elég kicsi az esélye annak, hogy Hendrix sosem kapott ki, de az biztos, hogy szerette a játékot, még kép is van arról, ahogy Rizikózik:

(via)

Rovatok