Index Vakbarát Hírportál

Flachner Balázs

Játékok száma Steamen319

Ahány ebből valaha fel volt telepítvenem merem megnézni

Potenciálisan lakható bolygókat fedeztek fel egy közeli csillag körül

Ha a számítások nem tévednek, akkor minden megvan rajtuk, ami az élethez szükséges.

3 órája

Kémfelvételek mutatják meg a Himalája gleccsereinek ijesztő mértékű olvadását Kémfelvételek mutatják meg a Himalája gleccsereinek ijesztő mértékű olvadását

A hidegháború idején készült képek alapján negyven év alatt 11,5 milliárd tonna jég tűnt el a hegyről.

tegnap, 23:31

Emberölés vádjával tartóztattak le egy férfit Emiliano Sala ügyében Emberölés vádjával tartóztattak le egy férfit Emiliano Sala ügyében

Az illető jelenleg együttműködik a hatóságokkal, és szabadlábon védekezhet.

tegnap, 21:50

Az biztos, hogy a startupok világában sok értelmetlen dologgal találkozik az ember, de ránézésre ebből a mezőnyből is kiemelkedik a Future Perfect nevű startup, akik azzal foglalkoznak, hogy

egy csomó pénzért segítenek kitalálni a friss szülőknek egy kellően egyedi nevet a babának.

A startupot két anyuka alapította, akik egy játszótéren találkoztak egymással, és rögtön össze is barátkoztak a gyerekeiknek adott különleges nevek miatt. Önmagában persze nem lenne akkora nagy hülyeség az ilyen jellegű segítség, mert hát nem mindenki szereti az utónévkönyvet bújni a tökéletes név után kutatva, az árazással ugyanakkor kicsit elszálltak az alapítók.

A száz dolláros, vagyis durván 28 ezer forintos csomagban csak egy nyamvadt 15 perces telefonos ötletelést kap az ember, de a 350 dolláros, vagyis közel 100 ezer forintos csomagban sem lesz rendes találkozó, viszont ott legalább egy kicsit személyre lesz szabva a dolog. Utóbbi végén összesen húsz nevet kap az érdeklődő szülő, aztán ebből válogathat kedvére.

Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy Magyarországgal ellentétben az Egyesült Államokban gyakorlatilag bárminek lehet nevezni az újszülötteket, szóval ott egy fokkal nagyobb a létjogosultsága egy ilyen szolgáltatásnak, de ennyi pénzért még így is elég nagy lehúzásnak tűnik az egész.

(via)

Jól játszanak a magyarok, talán jobban is, mint a walesiek, de a kapu előtt valahogy mindig pontatlanok voltak eddig, veszélyes lövésig még nem is nagyon jutottak el. A walesiek ebben jobban állnak, kétszer is megdolgoztatták már Gulácsit, de a magyar kapusnak sem kellet nagy bravúrokat bemutatnia.

Ha a kapu előtt nyugodt tud maradni a magyar csapat, akkor a második félidőben simán összejöhet egy gól valamelyik támadásból. A túloldalon Bale egyelőre szinte láthatatlan, elsősorban védekezésben volt eddig igazán hasznos, James viszont tényleg veszélyes, rá a második félidőben is figyelni kell majd.

Marco Rossi ígéretéhez hűen tényleg ott van legalább a stadionban, ha már a kispadon nem ülhet ott az eltiltása miatt.

Rovatok