Index Vakbarát Hírportál

Flachner Balázs

Játékok száma Steamen319

Ahány ebből valaha fel volt telepítvenem merem megnézni

Amerikában évekig népszerű sport volt a polipbirkózás Amerikában évekig népszerű sport volt a polipbirkózás

Még világbajnokságot is tartottak, ahol csapatokban kellett a felszínre rángatni az állatokat.

tegnap, 08:16

A szemünk láttára tűnik el csendben a kacsacsőrű emlős A szemünk láttára tűnik el csendben a kacsacsőrű emlős

Úgy néz ki, az eddig hittnél is jobban csökken a populációjuk. Korábban is voltak erre jelek, de nem vették komolyan.

október 18. 21:55

Iggy Popnál csak Ákos öregszik rosszabbul Iggy Popnál csak Ákos öregszik rosszabbul

72 évesen a punklegenda elkezdett fáradni, míg Ákos nem tud kilépni a komfortzónájából. A legjobb és legrosszabb zenék szeptemberből.

október 17. 10:46

Ha valaki töltött már legalább egy kis időt macskák társaságában, nyilván tisztában van azzal, hogy egy olyan állatról van szó, ami imád bemászni szűk helyekre – és tökéletesen ki is tölti azokat. Ennek a szokásnak vált áldozatává szerdán egy brit házaspár, akik éppen egy New York-i utazásra indultak, mikor a reptéren a becsekkolás során félrehívták őket, miután

a kézipoggyászukban találtak egy macskát.

Mint kiderült, a házaspár nem nagyon pakolta tele a bőröndöt, mert elég sok dolgot terveztek hazahozni, a Candy nevű cica pedig ezt szépen ki is használta, és olyan jól elbújt benne, hogy észre se vették.

A sztori végül happy enddel végződött: a házaspár a biztonságiakkal közösen jót nevetett az egészen, és még a járatukat sem késték le, mert sikerült elintézniük, hogy a barátaik hazadobják az állatot.

 

(via)

Ezt nem én mondom, hanem mostantól tényleg ő tartja a hivatalis Guinness-rekordot ezen a téren, ugyanis nem tudni olyan fogságban vagy szabadon élő lajhárról, amely idősebb lenne a német város állatkertjében élő nősténynél.

Paula amúgy júliusban lett 50 éves, és 1971 óta tengeti az életét a hallei állatkertben, ahol a közhiedelemmel ellentétben nem lustálkodik, hiszen a lajhárok valójában nem is lusták, csak az egyedi anyagcseréjük miatt mozognak olyan lassan. Zárásképp itt egy videó Paula 50. szülinapjáról:

 

(MTI)

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy egy nagyobb horderejű esemény után elment berúgni valahova, de egy ponton úgy érezte, hogy muszáj sétálnia egyet, hogy rendbetegye magát. A 20 éves Barney Rule valami ilyesmibe kezdett bele még szeptember elején, miután úgy döntött, hogy otthagyja az egyetemet, de egy fokkal kitartóbb volt a megszokottnál,

már 800 kilométert megtett, és még mindig sétál.

Korunk Forrest Gumpjának kalandja azzal kezdődött, hogy elment egy szórakozóhelyre az angliai Chesterben, ahonnan viszonylag hamar lelépett, hogy levegőzzön egyet. Miután végigsétálta az éjszakát, rájött, hogy igazából nem is akar megállni, úgyhogy szépen ment tovább, és mostanra egészen Franciaország déli részéig jutott.

Mint kiderült, Rule mindig is el akart sétálni Spanyolországba, és úgy tűnik, pont egy ilyen estére volt szüksége ahhoz, hogy elkezdje a projektet, mert a tervek szerint most tényleg el akar sétálni oda, egészen pontosan Valenciát tűzte ki célul. Menet közben vett magának sátrat, meg pár hasznos kiegészítőt is, így az elmúlt bő egy hónapot mindennel együtt 1000 fontból hozta ki.

A srác elmondta, úgy érzi, hogy sokkal többet tanul a rögtönzött útján, mint az egyetemen bármikor, mert most tényleg érdeklődik is a dolgok iránt. Azt is hozzátette, hogy ha eléri Valenciát, vissza akar sétálni Párizsig, és le akarja írni a tapasztalatait, ekkorra pedig remélhetőleg már sokkal több fogalma lesz arról, hogy mihez akar kezdeni az életével.

(via)

Rovatok