Index Vakbarát Hírportál

Flachner Balázs

Játékok száma Steamen319

Ahány ebből valaha fel volt telepítvenem merem megnézni

Nyolcadik bronzérmét szerezte meg Nigéria az Afrika-kupán Nyolcadik bronzérmét szerezte meg Nigéria az Afrika-kupán

Érthetetlen védelmi hiba döntötte el az egyébként elég eseménytelen bronzmeccset.

július 17. 23:44

Simán lépett át a románokon, elődöntős a női kéziválogatott a junior Eb-n Simán lépett át a románokon, elődöntős a női kéziválogatott a junior Eb-n

Az első félidőben szoros volt a meccs, de a másodikban átrohant ellenfelén a magyar csapat.

július 17. 23:19

Jó ez a fesztivál, csak alig látok valamit Jó ez a fesztivál, csak alig látok valamit

Pedig lett volna mit nézni. Rendhagyó beszámoló a környék egyik legjobb fesztiváljáról, a szlovákiai Pohodáról.

július 17. 13:37

Rácáfolt a meccs előtti félelmekre a Ferencváros, három gólt lőttek idegenben, és 3-2-vel, összesítésben 5-3-mal verték ki a Ludogorecet. A következő körben így a máltai Valletta FC lesz majd a magyar csapat ellenfele, a bolgárok pedig bánkódhatnak, mert a tavalyi, Vidi elleni blama után idén is a magyar bajnok ellen estek ki.

Beállt a Ludogorec legjobbja, kérdés, mire mennek vele.

Igen, tudom, hogy a puristák szerint a Converge-Zao-Botch vonalon túl semmi sem trú metalcore, de most tekintsünk el ettől egy kicsit, és értékeljük az August Burns Red egészen kiváló, Constellations című albumát, ami 2009. július 14-én jelent meg.

A súlyosabb, sötétebb hangulatú és nyersebb Messengers után ez volt az az album, ami a kiforrottabb hangzásával végérvényesen bebetonozta a zenekart a műfaj legnagyobbjai közé. Ezt a státuszt aztán sok másik zenekarral ellentétben (khm, Parkway Drive) meg is tudták tartani: minden albumukon megmaradt a rájuk jellemző hangzásvilág, de közben mindig sikerült is megújulniuk valamilyen téren.

A Constellations amúgy a tizedik évfordulóra kapott egy új mixet is, ami meglepő módon talán még jobb is lett, mint az eredeti - ami tényleg nem kis teljesítmény, mert az alább meghallgatható eredeti is elég jól sikerült ezen a téren.

 

Ennél is jobb hír, hogy a Messengers tizedik szülinapjához hasonlóan ezúttal is lesz turné, ahol egyben végigtolják az egész lemezt, ezt pedig Magyarországra is elhozzák, úgyhogy novemberben végre egyszer élőben is meg lehet majd hallgatni a Paradoxot és a Meridiant.

Rovatok