Index Vakbarát Hírportál

Haász János

főszerkesztő-helyettes Lapvezetés

Hány évesen csináltam először?17

Miért csináltam először?Fiatal voltam, jól jött a pénz

Azóta hányszor csináltam?Több ezerszer

Nyilván a cikkírásról volt szóNyilván

Jött a rendőrség, hogy elvinnék a kormányfőt Jött a rendőrség, hogy elvinnék a kormányfőt

Tovább tart a politikai válság a cseheknél, bizalmi szavazást sem tudtak tartani a kisebbségi kormányról.

január 10. 20:56

Márki-Zay: Feltűnő sietséggel szűnt meg a munkaviszonyom Márki-Zay: Feltűnő sietséggel szűnt meg a munkaviszonyom

A hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt szerint a volt munkaadóját belerángatták egy lejárató kampányba.

január 10. 20:47

Mit csinálnak a bébigalaxisok, ha nem látjuk őket? Mit csinálnak a bébigalaxisok, ha nem látjuk őket?

Még csak 13 milliárd évesek, segíthetnek megérteni, mi történhetett az ősrobbanás után.

január 10. 19:31

Én már csak legendaként találkoztam azzal a jó tanáccsal, hogy ha atomcsapást kell elszenvednünk, két dolgot tehetünk. Az úgynevezett komoly válasz szerint

bújjunk az asztal alá, és húzzuk a szemünkre a sapkát

– már persze abban a nem túl életszerű esetben, ha sapka van rajtunk, miközben egy asztal közelében vagyunk –, de legalábbis szorosan csukjuk be a szemünket. A kevésbé komoly (Hofitól vagy talán Markos-Nádastól, Nagy-Bandó Andrástól) eredeztethető megoldás pedig az, hogy

nézzük meg jól, mert soha többé nem látunk ilyet.

Nos, a kommunista Romániának Hofija nem volt, atomcsapás esetére szóló túlélési tanácsai annál inkább. Sőt, egyenesen Haza védelme tankönyve is volt, amiből Dragomán György, erdélyi születésű világhírű írónk osztott meg két oldalt – azokat, amik felkészítenek arra, hogy mit is kell csinálni, ha jön az atom. Érdekes, hogy az általunk tudottól eltérően a román honvédelmi szakik az asztal alatt ülést is kielégítőnek tartották, nem csak a fekvést (a képre kattintva eljut Dragomán Fb-posztjára).

román tankonyv

Sőt, több is ez, mint elmélet, ez szilárd tényeken alapuló tudományos meggyőződés! Sőt, nemcsak szilárd tényeken alapul, hanem egy fotón is, amin sikerült végre felfedni a Valódi Igazságot. Azt, hogy a Föld nemcsak úgy ott van az űrben, a nagy semmiben – mert hát tényleg, hogy is maradna akkor a levegőben, ha nem lenne semmihez rögzítve? Hát akkor jól rápottyanna Ausztráliára, vagy az egész lapos alsó felére, kinek-kinek hite szerint. Hanem jöjjön hát akkor a teljes Valódi Igazság:

Na ugye? Saját szemüknek már csak hisznek! Tudóskáim, lefőtt a kávé, az úgynevezett csillagászatnak ideje bocsánatot kérni tőlünk, megvezetett emberiségtől.

earth

Egy friss coubnak köszönhetően csak most fedeztem fel ezt az Instagramra hétvégén felkerült minivideót. A videó megosztásánál megnevezett scarlettdavis21 instagramos posztjai között ugyan semmi nem utal arra, hogy ő követte el a produkciót – hacsak azt nem fogadjuk el nagyon közvetített bizonyítéknak, hogy több fotója szerint is elég profi kézenálló –, viszont az instasztorijai között vannak olyanok, amelyeken mások ilyen produkciókkal kísérleteznek, szóval lehet, hogy tényleg az ő nevéhez kötődik ez a nem mindennapi teljesítmény.

Vinegar strokes. (@scarlettdavis21)

Offside Sports (@offsidesportsofficial) által megosztott bejegyzés,

Rovatok