Index Vakbarát Hírportál

Haász János

főszerkesztő-helyettes Lapvezetés

Hány évesen csináltam először?17

Miért csináltam először?Fiatal voltam, jól jött a pénz

Azóta hányszor csináltam?Több ezerszer

Nyilván a cikkírásról volt szóNyilván

Orbán: Fel se tudjuk becsülni, mennyi 1300 milliárd forint Orbán: Fel se tudjuk becsülni, mennyi 1300 milliárd forint

A Mol tiszaújvárosi gyáravatóján mondta arról, hogy a cég 2030-ig ennyit fektetne a vegyiparba.

tegnap, 11:53

Nem én helikopterezek, hanem a jávorszarvas Nem én helikopterezek, hanem a jávorszarvas

Egy kupak is elszállt lazán. És jó a meló?

március 11. 16:41

Trump: Minden visszatér majd Trump: Minden visszatér majd

Felkiáltójelet rajzolt a levegőbe, és beszélt arról, mi lehet a találkozóján Kim Dzsongunnal.

március 11. 07:03

Azt tudjuk egy ideje, hogy húsvét után egy héttel lesz a választás. Viszont egy ezzel kapcsolatos kapcsán visszapörgettem az előző választások adatait, és meglepve láttam, hogy a négy évvel ezelőttit leszámítva a parlamenti választás(ok) olyan szépen fűződtek fel a húsvétra, hogy ha valaki az énkiskertészlegényvagyokból kampánydalt csinálna, könnyebben megugraná az 5%-os parlamenti küszöböt, mint kamupárti jelölt az 500 ajánlást. 2002-ben és 2010-ben a húsvét utáni vasárnap volt az első forduló, 2006-ban pedig közrevette a húsvétot a két forduló (négy éve két héttel húsvét előtt választottunk). A kilencvenes években a májusi szavazás volt divatban – kivéve 1990-et, amikor már márciusban lement az első kör –, 1994-ben és 1998-ban is május elején volt az első forduló, viszont már április elején húsvétoltunk.

És hogy a húsvét után egy héttel tartott választások milyen eredményt hoztak? 2002-ben szűken bukott, míg 2010-ben fölényesen nyert a Fidesz. Vajon most hogy folytatódik a sorminta?

Ismét húsvét utáni vasárnap szavazunk, mi lesz az eredmény?

  • 2513
    Szűk Fidesz-vereség, mint 2002-ben, amikor húsvét után egy héttel volt az első forduló
  • 1723
    Fölényes Fidesz-győzelem, mint 2010-ben, amikor húsvét után egy héttel volt az első forduló
  • 1006
    Közepes Fidesz-vereség, mint 2006-ban, amikor a két forduló közrevette a húsvétot

„Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a magyar emberekkel szembeni tárgyalásait külföldön – mondta a KDNP-s Hollik István hétfőn. Hollik arra reagált, hogy az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje hétfőn Brüsszelben tárgyalt, majd többek között azt mondta, hogy április 8. után olyan kormány kell, amely nem ellopja, hanem felhasználja az EU-s pénzeket. Hollik szerint viszont:

Bevándorlás!

Pontosabban: Karácsony azért ment korábban Bécsbe, ma pedig azért van Brüsszelben, hogy biztosítsa a bevándorláspárti szövetségeseit arról: ha ők kerülnek kormányra, akkor végre fogják hajtani a kvótát és elkezdik a betelepítéseket. (MTI)

A magukat potenciális támogatóknak hazudók Dénes Balázs tudta és engedélye nélkül rögzítették a beszélgetésüket. Dénes azt mondta: ez nem változtat azon, hogy a német kormányról azt gondolják: az itt befektető német cégek miatt ezeket az információkat fontosnak tartja. A magyarországi külföldi befektetéseket nem a Liberties, hanem a magyar kormány jogkorlátozó, és a jogállamot lebontó intézkedései veszélyeztetik.

Rovatok