Index Vakbarát Hírportál

Haász János

Hány évesen csináltam először?17

Miért csináltam először?Fiatal voltam, jól jött a pénz

Azóta hányszor csináltam?Több ezerszer

Nyilván a cikkírásról volt szóNyilván

Ha Kósa Lajos azt mondja Ha Kósa Lajos azt mondja

Árokavató magyarok, szevasztok, kazánszentelő magyarok, szevasztok, Kövér Lászlók látatlanban szevasztok!

tegnap, 18:39

Orbán, az utcai harcos és Jodie, aki szereti a pénzt Orbán, az utcai harcos és Jodie, aki szereti a pénzt

Fekete Pákó és 1200 méter vécépapír is szerepel a heti Tőmondatban.

december 2. 17:39

Magyar fejlesztést használ az Auchan öt országban

A Te-Food élelmiszer-nyomonkövetését többek között a lánc francia, spanyol és olasz üzleteiben vezetik be.

december 2. 10:26

Ez, kérem tisztelettel, Mohács és környéke. Azt ugye tudjuk, hogy a felhők fölött mindig kék az ég, de Ferenc videója most azt is megmutatja, hogy milyen a ködfelhők fölött.

 

A videóhoz csatolt leírásból kiderül, hogy a felvétel vasárnap készült, amikor „sűrű ködös reggelre ébredtünk, de a ködtakaró alacsonyan volt”. Útra kelt hát drónszárnyon, és a látvány eléggé adná magát egy romkom coverfotójának: az ég szinte felhőtlen, ragyog a nap, a távolban még a Mecsek – sőt, de ezt csak a leírásból tudom, a Villányi-hegység is – látható.

Oké, mégsem a Grimm-testvérek, náluk még egy fokkal karcosabb lenne ez a reklám. De azért ha eszünkbe a kis gyufaáruslány, az ólomkatona vagy épp a kis hableány története, egyetérthettük a twittelővel: nem biztos, hogy pont arra gondolunk, mint ennek a kiadónak a kreatívjai, miszerint valóra szeretnénk váltani (ezeket) a meséket. (Még akkor sem, ha a cél amúgy nemes, mert rászoruló gyerekeknek gyűjtenek könyveket, és már több mint húszezer össze is jött.)

 

Reggel épp én írtam meg, hogy milyen kemény fagyokat hozott az első decemberi hajnal. Ehhez képest nemrég láttam meg ezt a képet az oroszországi Ojmjakonból, a világ leghidegebb falujából, amiről korábban már mi is írtunk. Ennyit a mi vaskos hidegeinkről.

 

Rovatok