Index Vakbarát Hírportál

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Végig kellett néznem, ahogyan megölik a gyerekemet Végig kellett néznem, ahogyan megölik a gyerekemet

A mianmari Tula Toliból elmenekült rohingják beszéltek a tömegmészárlásról. Most sincsenek biztonságban a Washington DC nagyságú menekülttáborban.

tegnap, 20:16

Ha focit fotózol, két dolgot kell elkapni: a gólokat és az érzelmeket Ha focit fotózol, két dolgot kell elkapni: a gólokat és az érzelmeket

A Reuters fotósai a vb után választottak ki egy-egy emlékezetes pillanatot, amire szívesen gondolnak vissza.

július 17. 14:08

Magunkra hagyott minket a Facebook az álhírekkel Magunkra hagyott minket a Facebook az álhírekkel

Meg nem is. Mit lehet tenni az álhírekkel? Egyáltalán, mit lehet annak nevezni? A Facebook illetékes vezetőjével beszélgettünk.

június 29. 16:10

A képen látható úr tartja. Ashrita Furman azzal került be a Guinness Rekordok Könyvébe, hogy ő tudja jelenleg a legtöbb dinnyét kettévágni a hasán egy perc alatt. 26 dinnyét szelt ketté hatvan másodperc alatt a lent bemutatott módszerrel.

Ashritának egyébként nem ez az egyetlen mutatványa. 1979 óta több mint 700 Guinness-rekordot állított fel az élet különféle területein.

Villámgyorsan bejárta a netet ez a kép, ami a tegnapi NATO-csúcs családi fotózásán készült. A tagországok vezetői a fotózás felett elhúzó légibemutató gépeit figyelték, és emiatt mindenki jobbról balra fordította a fejét a repülők - helikopterek után. Kivéve a közös fotózásokat mindig nagyon érző Donald Trump, aki kivárt egy pillanatot. Talán pont azért, hogy egy ilyen kép elkészüljön. 

De, ahogy azt az idei G7-csúcs már megmutatta a világnak: a pillanatok szinte mindig csalnak, vagy tetszőlegesen formálhatók a saját képünkre. Tényleg csak egy pillanatról volt szó. A következő képen már Theresa May (és Angela Merkel) néz másfele:

 Egy következő fotón meg teljes a káosz!

Nem nehéz elképzelni, hogy nagyon komoly utcai ünneplés volt tegnap este Párizsban, miután döntőbe jutott a francia válogatott, de azért segítünk. A következő galériába szedtük össze az egészen őrült este képeit: 

Késő este a Champs Élysées-n a radikálisabb ünneplők elkezdték lebontani a szurkolói zóna kerítéseit, ott rohamrendőrök könnygázzal vetettek véget a bulinak.

Rovatok