Index Vakbarát Hírportál

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ha elérkezik a nap, akkor egyszer csak nem jön több víz a csapból Ha elérkezik a nap, akkor egyszer csak nem jön több víz a csapból

Fokváros lehet az első igazán nagy város a világon, ahol elfogy az ivóvíz. Napi másfél perc zuhanyt ajánlanak, és azt várják a lakosoktól, hogy a vécéket is minél ritkábban húzzák le. Minden intézkedés ellenére azonban közelít a rettegett Nulladik Nap. A múlt héten már katasztrófa sújtotta területté nyilvánították az ország egy részét.

február 21. 15:41

Még mindig havazik Budapesten? Még mindig havazik Budapesten?

Ha lusta kinézni az ablakon, nézze a havazást a Facebookon! Ez a kilátás a szerkesztőség ablakaiból.

február 20. 12:35

Fejjel lefelé vagy hogy repülnek ezek a snowboardosok? Fejjel lefelé vagy hogy repülnek ezek a snowboardosok?

A versenyzők pörögnek-forognak, mi meg nem győzzük kapkodni a fejünket. Rövid kvíz feketeöves képfelismerőknek.

február 14. 14:51

Ennyi a hír (12 milliárdos beruházás, 350 új munkahelyet teremt a környéken, amúgy). Én pedig a képet először meglátva hangosan nyerítettem egyet. Ritkán alkot a kép és a hozzá tartozó eredeti cím ilyen tökéletes összhatást.

Teljesen úgy néz ki, mintha tömegsírt ásnának, nem?

Snowboardos számok pörögtek szerdán a téli olimpián. Ha közelről nézed a képeket, néha lehetetlen megmondani, hogy fejjel lefelé repülnek-e a versenyzők, vagy normálisan. Pláne, ha kicsit csalunk is. Neked hányat sikerül eltalálni? Itt a Kvízünk!

Nem értek a rögbihez, de így is elgondolkodtató, hogy miért ez a nagy dulakodás, ha egyszer a labda a játékosok felett száll el a levegőben. Azt tippelném, hogy balra a fehér mezes játékos rúgta el a labdát, és a többiek erre reagálva teperik egymást a földre, de semmi sem biztos. 

Csak az, hogy tökéletesen festményszerűen álltak össze erre a képre a Harlequins és a Wasps játékosai a vasárnap délutáni napfényben, London Twickenham Stoop pályáján. Élvezzék egy kicsit a pillanatot! 

Állítólag az ember maximum nyolc másodpercig képes bármilyen MŰVÉSZETRE koncentrálni.

Ha szereti a zavarba ejtően festményszerű (véletlen reneszánsz becenéven futó) sajtófotókat, nézzen körül erre!

Rovatok