Index Vakbarát Hírportál

Hudák Hajnal

Barkácsország barkácsdivatja: ez volt az Ez a divat Barkácsország barkácsdivatja: ez volt az Ez a divat

Az ország egykor egyetlen divatmagazinja 1949-től 1993-ig működött. Eleinte a konfekciódivat népszerűsítése volt a fő cél, a háziasszonyok a korabeli csináld magad-ötletek miatt vették, de a szocializmus végére nemzetközi színvonalú lappá vált. Válogatás a Fortepan-kiállítás divatképeiből.

október 7. 20:00

A múlt század legszebb elrontott képei A múlt század legszebb elrontott képei

Az élet a legnagyobb Photoshop-művész, az alábbi válogatásunk ezt az állítást bizonyítja.

július 22. 23:35

2017 legzseniálisabb police.hu-s képei 2017 legzseniálisabb police.hu-s képei

Hol húzódik a határ az absztrakt és a valóságos, a művészet és a rendészet között? Hát a rendőrségi helyszínelős képeken, amiknek idén is a legjobbjaiból válogattunk. Nagykép.

2017. december 31. 20:11

A Kis-Balatonnál, Balatonmagyaród közelében található Kányavári-szigetről közölt drónfotókat az MTI, a képeket az év egyik legszebb őszi napján készítették. Csodálatosan néz ki fentről is, tekintse csak meg ebben galériában:    

A Kányavári-sziget egyébként az egyetlen olyan terület a védett Kis-Balaton térségében, ami vezető nélkül, egész évben szabadon látogatható, de most felülről is benézhetünk ide. 

A csütörtöki állatok világnapja alkalmából október 7-én, vasárnap délután a Haller utca 27. alatti kultúrházban Galambossy Endre atya megáldja a meglévő és akár az elveszett kisállatokat is. Erről a Ferencváros Facebook-oldal tett ki meghívót: 

 

 Áldott vasárnapot!

Nagy rajongói vagyunk szerkesztőségben a Magyar Rendőrség twitterének, gyakran megnevettetnek minket a szürke hétköznapokon. Ma sem csalódtunk bennük, a legújabb tweetben egy hashtagben rejtették el a poént:

 

Szinte biztos, hogy ezt a hírt csak azért tették ki, hogy ezt a poént elsüthessék, de megérte.

Ha esetleg cenzúrázniuk kéne, itt van róla egy screenshot:

Rovatok