Index Vakbarát Hírportál

Hudák Hajnal

újságíró Politika

2017 legzseniálisabb police.hu-s képei 2017 legzseniálisabb police.hu-s képei

Hol húzódik a határ az absztrakt és a valóságos, a művészet és a rendészet között? Hát a rendőrségi helyszínelős képeken, amiknek idén is a legjobbjaiból válogattunk. Nagykép.

2017. december 31. 20:11

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

Chester Bennington felakasztotta magát.

2017. július 20. 20:22

Többen hánytak klórgáz miatt a Komjádiban

Hosszú Katinka úszópalántáit már be sem engedték az edzésre az egyik szülő szerint.

2017. február 8. 09:42

Az Időkép.hu arról számolt be péntek este, hogy hatalmas felhőszakadás volt Salgótarjánban, sok helyen megállt a víz a városban. Ezen a videón jól látszik, mekkora eső volt:

 

Az özönvízszerű esőzés sok helyen a közlekedést is ellehetetlenítette, egy aluljárót is elöntött az esővíz. Rövid időn belül 35 milliméter csapadék zúdult a városra.

Egy olvasónk arról értesített minket, hogy mérgezett falatokat dobált szét valaki Káposztásmegyeren, az Íves út környékén, ahol sokan sétáltatják a kutyájukat.

 

Olvasónk onnan tudja, hogy az ő kutyája beleevett, és a kutya nagyon súlyos állapotba került. Sikerült megmenteni az életét, de a kutya mája súlyosan károsodott, hónapokig gyógyszerezni kell majd, és speciális diétán tartani - írja. 

Aki a környéken sétáltat, legyen nagyon óvatos!

Idén tartották a 11. Ipolytisztítást a Magosfa Alapítvány önkéntesei, akik idén egy eddig még nem tisztított szakaszt pucoltak ki. A kétnapos akcióban a Nógrád megyei Ráróspusztától Bussáig jutottak. A 20 lelkes önkéntes 72 nagy zsák szemetet gyűjtött össze, plusz kettő hűtőszekrényt, autó-és traktorgumikat, vegyszeres kannákat és rengeteg lomot. A Facebookjukon olvasható beszámoló szerint még 11 év pucolás után is sokkoló látvány a felhalmozott szemétmennyiség, embert próbáló feladat volt. 

 

"A hungarocell-táblákból lemorzsolódó apró szemcsék, a habszivacsból lereszelődő mikroszkopikus darabkák, a kifolyó ceruzaelemek, a vízbe ölt “megunt”, vagy “fölösleges” háziállatok, a szivárgó olajoskannák és festékes-vödrök, az elszabadult horgok, a vegyszer-maradékos háztartási hulladék mind-mind valós veszélyforrás az Ipoly és a Duna élővilágára, közvetlen és közvetett környezetére. Úgyhogy jövőre folytatjuk" - írták. 

Rovatok