Index Vakbarát Hírportál

Iván András

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen188,5

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma36

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Összeállt Federer és Djokovics párosa a Laver-kupán Összeállt Federer és Djokovics párosa a Laver-kupán

A tavalyi Federer-Nadal kettős után most a svájci és Djokovics küzdött meg a világgal a Laver-kupán.

szeptember 22. 12:28

Mintha Jennifer Lawrence szívódna fel Mintha Jennifer Lawrence szívódna fel

Fan Bingbing egyik nap még lájkolt egy posztot, azóta 63 millió követője aggódik érte. Sokan gondolják úgy, hogy az ország szórakoztatóiparán a szorítást fokozó kínai vezetésnek van köze az eltűnéséhez, és példát akarnak statuálni az X-Menben is feltűnt színésznővel.

szeptember 21. 16:36

Az Európai Néppárt nem zárja ki a Fideszt a hetes cikk szerinti eljárás végéig Az Európai Néppárt nem zárja ki a Fideszt a hetes cikk szerinti eljárás végéig

A pártelnök Joseph Daul szerint azt is megvárják, hogy a Bizottság értékelje a jogállamiság helyzetét.

szeptember 20. 00:23

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán felkereste a Kalasnyikov fegyvergyártót a Moszkva melletti Patriot Park katonai kiállítási központban. Ha pedig már megtekintette a fegyvereket, akkor ki is próbált egy új távcsöves puskát. Az RT azt írta, hogy Putyin 600 méterre felállított célpontokra lőtt, háromszor talált az SVCh mesterlövész puskával.

A Tanács részéről Karoline Edtstadlera azt mondta, a jogállamiság, a demokrácia, az emberi jogok tisztelete az EU alapkövei. Tisztességes közvetítést ígért, figyelembe vesznek minden véleményt, ami elhangzott a vitában. „Nem kötünk kompromisszumot a demokrácia és az emberi jogok tekintetében" – zárta.

Timmermans bizottsági alelnök azt mondta, hogy a Bizottság olyan szerződések alapján működik, amiket nemzetek szavaztak meg, és aláírtak. „Be kell tartani a szabályokat, nem lehet a demokráciára hivatkozva semmibe venni a szabályokat" – mondta. Szerinte a jelentésében konkrét ügyeket írt le, ezek tényekre alapultak, a magyar kormánnyal szemben merültek fel. Ezt párbeszédben kell képviselni, ha pedig ez nem hoz eredményt, akkor bírósághoz kell fordulni, ez a jogállamiság Európában. „Ne próbáljanak elbújni a kormány bírálata elől azzal, hogy akik bírálják Önöket, azok a nemzetet bírálják. Ez a gyávák menedéke" – mondta.

Rovatok