Index Vakbarát Hírportál

Iván András

újságíró Politika

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen134,9

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma32

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

A gyerekek szenvedik meg leginkább a fejük felett indított háborúkat A gyerekek szenvedik meg leginkább a fejük felett indított háborúkat

Az ember egész életét meghatározza, milyen benyomások érik első éveiben. Mi lesz azokkal, akik évekig csak háborút és szenvedést látnak a világból?

tegnap, 20:38

Összeomlott Merkel tervezett koalíciója Összeomlott Merkel tervezett koalíciója

Kilépett a koalíciós tárgyalásokból az egyik párt, ezzel elszállt az esély a parlamenti többséget jelentő szövetségre. Merkel az államfőhöz megy beszámolni a tárgyalások kudarcba fulladásáról. Kisebbségi kormányzás, vagy új választás is jöhet Németországban.

tegnap, 01:12

Az egész világot meglepte: nem mondott le Mugabe Az egész világot meglepte: nem mondott le Mugabe

Robert Mugabe a hadseregtől kapott ultimátum ellenére nem mondott le. Zimbabwe diktátora 37 éve van hatalmon, napok óta fogy körülötte a levegő.

november 19. 20:35

Szombaton az előrejelzések szerint csak 20 fok lesz Habarovszkban, de az orosz bajnokságban ennek ellenére is megrendezik az SKA Habarovszk és a CSZKA Moszkva mérkőzését. Sőt, a szeles időjárás miatt még a ténylegesnél is néhány fokkal hidegebbnek tűnő időben lépnek majd pályára a játékosok, de mindkét csapat készen áll.

Hétfőn egyébként az SKA hasonló körülmények között fogadná a Lokomotiv Moszkvát, ami viszont már kérvényezte, hogy helyezzék át a mérkőzést Szocsiba, mert szerintük komolyan veszélyezteti ez a hideg a játékosok egészségét. (Lenta.ru)

Több százezren búcsúztak Bangkok utcáin a tavaly október 26-án, 88 éves korában meghalt Bhumibol Aduljadedzstől, más néven IX. Ráma thaiföldi királytól, akinek a hivatalos hamvasztási szertartását csütörtökön tartották meg. Az egész ceremónia összesen öt napig tart majd, szerdán kezdődött.

Egy férfi bemászott, és festéket öntött bele, ezért egy időre vörös színű lett a római Trevi-kút vize. Graziano Cecchini olasz aktivista már tíz évvel ezelőtt is hasonló módon szennyezte be egyszer Róma egyik ikonikus jelképének vizét.

A férfi csütörtökön azt magyarázta, hogy a festék nem károsítja a kutat, az akcióval pedig a római korrupció ellen akart tiltakozni. Cecchinit rendőrök vezették el a helyszínről.

A korábbi festékes akciójánál egy csoport azt állította, hogy a római filmfesztivál megszervezésének költségei ellen tiltakoztak, a vörös szín pedig a fesztivál vörös szőnyegére utalt. (AP)

Rovatok