Index Vakbarát Hírportál

Iván András

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen199

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma38

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Az ellenzék legyőzte Erdoğan jelöltjét a megismételt isztambuli választáson Az ellenzék legyőzte Erdoğan jelöltjét a megismételt isztambuli választáson

Az AKP polgármesterjelöltje már elismerte vereségét. Márciusban csak szűken győzött, most 9 százalékkal kapott több szavazatot az ellenzéki jelölt.

június 23. 18:37

A rendszerváltás óta a legnagyobb tüntetést tartották Prágában Babiš lemondását követelve A rendszerváltás óta a legnagyobb tüntetést tartották Prágában Babiš lemondását követelve

A szervezők szerint több mint 200 ezer résztvevővel ez volt a legnagyobb demonstráció a rendszerváltás óta.

június 23. 18:05

Lelőtt amerikai drón: Trump szerint Irán nagyon nagy hibát követett el Lelőtt amerikai drón: Trump szerint Irán nagyon nagy hibát követett el

A Hormuzi-szorosnál lőtték le. A vita arról megy, hogy iráni, vagy nemzetközi vizek felett történt-e az eset.

június 20. 08:39

Egy kőbányai idősek otthonából riasztották a tűzoltókat péntek reggel, hogy az udvari szökőkút angyalt ábrázoló díszítőelemét éjszaka ellopták. A nyomozók végül a szobor feldarabolt részeit egy színesfémátvevő telepen találták meg.

A rendőrök biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították a két budapesti férfit, aki ellopta a szobrot, és elfogták őket otthonaikban. Orgazdasággal gyanúsítják őket. (police.hu)

Nadal megint elmondta, hogy sajnálja Thiemet, akit jó példának tart arra, hogy milyen sokat dolgozott. „Nagyon jó ember vagy" – mondta. Azt is elmondta, hogy tudja, milyen érzés elveszíteni egy döntőt.

Megköszönte ő is a szervezőknek, a szurkolóknak, „ez a legjobb torna a világon." Végül spanyolul megköszönte a csapatának és családjának. Azt mondta, néhány héttel korábban abban sem volt biztos, hogy versenyképes lesz a Garrosra, nagyon nehéz salakszezonon van túl.

„Jövőre pedig visszajövök, remélem, nyerek is még" – búcsúzott.

Rovatok