Index Vakbarát Hírportál

Iván András

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen208

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma40

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Tizenkét napot adtak Boris Johnsonnak, hogy előálljon brexitjavaslataival Tizenkét napot adtak Boris Johnsonnak, hogy előálljon brexitjavaslataival

Macron és az EU soros elnökségét betöltő Finnország miniszterelnöke adna ultimátumot. A brit legfelsőbb bíróság a parlament felfüggesztésének ügyében dönthet.

tegnap, 10:45

Az egészségügyről volt a legnagyobb vita, Trumpot Óz, a nagy varázslóhoz hasonlították Az egészségügyről volt a legnagyobb vita, Trumpot Óz, a nagy varázslóhoz hasonlították

Először kerültek össze a legesélyesebb elnökjelöltek: Biden összecsapott a balszárny két sztárjával az egészségügy kérdésében.

szeptember 13. 09:43

Skót bíróság: Boris Johnson törvénytelenül függesztette fel a parlamentet

A korábbi bírósági döntésekkel szemben kimondták, hogy a parlament akadályozása volt a cél. A legfelsőbb bíróságon folytatódik az ügy.

szeptember 11. 11:57

„Csodálatos döntőt játszottunk" – mondta, és ő is dicsérte Medvegyevet, akinek az egész nyara nagyszerűen alakult. Ahogy küzdött, és visszajött, az fantasztikus teljesítmény volt, mondta az orosznak. „Ez volt az egyik legérzelmesebb este a pályafutásom során" – mondta, megköszönve a közönségnek is a támogatást. „Hihetetlen energiát adtatok mindkét héten."

Azt is felidézte, hogy egy barátja néhány hete elveszítette a kisfiát, és egy nagy ölelést küldött neki és családjának. Végül pedig megköszönte csapatának és családjának a támogatásukat a jó és a rossz pillanatokban is. „Nélkületek nem lehettem volna ennyire sikeres." Rod Laver adta át Nadalnak a trófeát.

Medvegyev is nagy tapsot kapott a közönségtől. Az orosz gratulált Nadalnak a győzelemhez, a csapatát is dicsérte. „Sokat tettél a teniszért, sokan miattad játszanak, óriási nagykövete vagy a sportágnak" – mondta. Azt mondta, a harmadik szett végén először a beszédére gondolt már, de aztán arra, hogy tovább kell küzdenie. „Hosszú meccs volt, mindent kiadtam magamból." A közönségnek is kiszólt, hogy az ő energiájuk kellett ehhez a teljesítményhez. A saját csapatának is megköszönt mindent, majd átvette a döntő vesztesének járó tálcát.

Kiesett Medvegyev returnje, Nadal boldogan terült el a pályán. Aztán pedig mosolyogva ölelte meg Medvegyevet, aki hatalmasat játszott az egész tornán, és a döntőben is. 4 óra 50 perc alatt lett vége. Nadal negyedik US Openjét, összességében 19. Grand Slamjét nyerte, egyre került Federertől.

Rovatok