Index Vakbarát Hírportál

Iván András

újságíró Politika

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen134,9

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma33

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Ha elérkezik a nap, akkor egyszer csak nem jön több víz a csapból Ha elérkezik a nap, akkor egyszer csak nem jön több víz a csapból

Fokváros lehet az első igazán nagy város a világon, ahol elfogy az ivóvíz. Napi másfél perc zuhanyt ajánlanak, és azt várják a lakosoktól, hogy a vécéket is minél ritkábban húzzák le. Minden intézkedés ellenére azonban közelít a rettegett Nulladik Nap. A múlt héten már katasztrófa sújtotta területté nyilvánították az ország egy részét.

február 21. 15:41

Célfotós arany is jutott az olimpiai rekord és curlingbalhé mellé Célfotós arany is jutott az olimpiai rekord és curlingbalhé mellé

Alpesi síben és biatlonban is dupláztak, túl messzire mentek norvég hokisok, érmes sportoló bukhat doppinggal.

február 18. 14:57

Drámák és meglepetések az olimpia egyik legőrültebb napján Drámák és meglepetések az olimpia egyik legőrültebb napján

Liu Shaolint kizárták, Jászapáti 6. lett rövidpályás gyorskorcsolyában. Átírták az esélyeket a szuper G-ben, ennyi négyfordulatost még soha nem ugrottak.

február 17. 15:31

Svendsen végül 55 másodperces hátrányban hozta a norvégokat a második helyen, a bronzért sem volt nagy küzdelem, Schempp is nagy különbséggel érkezett be harmadiknak. Az osztrákok a negyedikek, a franciáknak végül meglett az ötödik hely, de ennél nyilván jobbat reméltek.

Óriási olimpiát mennek a svéd biatlonosok Phjongcshangban, az élmezőnyből ők voltak az egyetlenek, akiknek nem kellett büntetőkörre menniük, és még a futóidejük is nagyon jó volt a férfi biatlonváltóban.

Lindström egy póttölténnyel megoldotta, Svendsennek viszont büntetőkörre is mennie kellett, 40 másodperc hátrányban a második. A harmadik helyen Schempp-nek is büntetőkörre kellett mennie, de Landertingert is zavarta a szél, így az osztrákok nem tudtak közelebb kerülni a bronzért.

Rovatok