Index Vakbarát Hírportál

Iván András

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen188,5

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma36

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Lemondott a brexitért felelős brit miniszter, mások is követték Lemondott a brexitért felelős brit miniszter, mások is követték

Többen kiléptek a brit kormányból a brexitmegállapodás szerdán bejelentett tervezete miatt. May az alsóházban védte meg, a Labour bírálta a tervezetet.

tegnap, 10:10

Djokovics megkoronázhatja az évét, beérheti Londonban Federert Djokovics megkoronázhatja az évét, beérheti Londonban Federert

A svájci viszont tovább növelheti rekordját, ha hetedszer tud nyerni az évzáró londoni vébén.

november 11. 14:28

Alaposan megnehezíthetik Trump dolgát a demokraták Alaposan megnehezíthetik Trump dolgát a demokraták

A képviselőházat nyolc év után szerezték meg, a szenátusban viszont nőhet is a republikánus többség. Megszaporodhatnak a demokrata vizsgálatok, de közben Trump elmozdíthatatlanná is vált.

november 7. 09:15

Károly herceg a 70. születésnapja alkalmából készített BBC dokumentumfilmben arról is beszélt, hogyan viszonyulna majd a trónörökösként hangsúlyosabban képviselt témáihoz, ha egyszer ő lesz a britek királya. A Károly által felvállalt témák közé tartozik a környezetvédelem, a génmódosított élelmiszerek, az oktatás és a homeopata gyógyszerek ügye is.

Károly úgy látja, hogy majd az alkotmányos keretek között fog királyként hozzáállni ezekhez a kérdésekhez, ami nem ugyanaz, mint most trónörökösként. Amikor azt kérdezték, hogy a nyilvános kiállásai folytatódnak-e, azt válaszolta: „Nem, nem lennék olyan hülye."

A demokraták közben hivatalosan is elérték a képviselőházi többséghez szükséges 218 képviselői helyet, a republikánusoknak most 198 van. Még 19 körzetben nem dőlt el az eredmény, azokon múlik, hogy mekkora többségük lesz pontosan a demokratáknak.

A CNN előrejelzése szerint Jacky Rosen demokrata képviselő nyeri a szenátori választást Nevadában, ahol így kiüti a hivatalban lévő republikánus Dean Hellert. Ezzel a republikánusok által elhódított négy állam mellé a demokraták is megszereztek egyet.

Arizona sem dőlt még el, de ott várhatóan nem is lesz még szerdán meg a végeredmény.

Rovatok