Index Vakbarát Hírportál

Karip Timi

képszerkesztő Fotó

Szörnyű csend a világ tetején Szörnyű csend a világ tetején

1931-ben még a Mount Kamet volt a legmagasabb hegy, ahol ember járt. Évtizedekig próbálkoztak, míg egy brit expedíció vált sikeressé. A csúcstámadást profin kiépített táborlánc segítette, meg egy seregnyi hordár. A serpák először hallottak gramofonról zenét.

június 21. 19:44

Zsidók, tetők, tradíciók Zsidók, tetők, tradíciók

Ismerik azt a mondást, hogy „sokoldalú vagy, mint egy tel-avivi háztető”? Meglepődnénk, mert ilyen nincs is, de a képek átböngészése után nem fogják érteni, hogy miért nincs.

június 1. 23:26

Orbán vejének árnyékából szólnak a mindennapi emberek Orbán vejének árnyékából szólnak a mindennapi emberek

Binges Viktória Elios-lámpák pislákoló fényében fotózott olyanokat, akik egyáltalán vállalták az arcukat.

április 6. 19:32

Bár délelőtt Budapest felett is viharfelhők voltak, Dél-Pesten dörgött és esett is egy kevés, a főváros megúszta a vihart. A nagykanizsaiak nem voltak ilyen szerencsések, a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék elárasztotta az utcákat, volt, ahol térdig állt a víz.

Igen, a Fülöp-szigeteken ma van a 2018-2019-es tanév első napja, aminek láthatóan nem örül mindenki Quezon városban - sem.

Az angliai Epsomban készült képeken évről-évre nyomon követhető a szigetországi kalapdivat változása. A lovak mellett ugyanis a derbi az a hely, ahol az előkelő - és kevésbé előkelő - hölgyek minden nyár elején megmutatják legújabb kalapjaikat. Idén azonban egy készenléti rendőr vigyáz a nézőkre, a Reuters fotósa őt érdekesebbnek találta a kalapoknál.

Rovatok