Index Vakbarát Hírportál

Karip Timi

Egyszer visszatérnek a bölények Egyszer visszatérnek a bölények

A fehér ember fogalmai szerint szegények vagyunk, de nem kell a pénzük: napszemüveges törzsfőnök és 400 mérföldes lovastúra az ősök igazságáért. Sziú nagykép.

2018. november 11. 00:00

A férfiak magukkal vitték, hogy bárki kedvére használhassa A férfiak magukkal vitték, hogy bárki kedvére használhassa

Román és moldáv nők, férfiak és gyermekek ezrei válnak emberkereskedelem és az abból származó szex- és kényszermunka áldozatává. Bántalmazó szülők és házastársak, nyomor és kiszolgáltatottság Annie Ling fotóriportján. Nagykép.

2018. szeptember 20. 10:37

Világháborús roncsokat is felszínre hozott az aszály Világháborús roncsokat is felszínre hozott az aszály

Extrém alacsony a Duna vízállása, mi pedig arra kértük olvasóinkat, hogy küldjenek nekünk látványos fotókat. Ezekből válogattunk.

2018. augusztus 19. 16:34

Az esztergomi szénrakodó 1927 óta áll a folyó 1721,5 folyamkilométerénél, mára ipari műemlék lett. A beton alapokon álló építmény vonzza a fotósokat, hisz minden évszakban és napszakban különleges látványt nyújt. Haju Lajos a ma reggeli ködben örökítette meg.

Orbán Viktor évértékelőjén felbuzdulva a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is megjelentette családvédelmi kiadványát, az Ellek magazint. A címlap már elérhető a párt Facebook-oldalán.

Február közepén Moszkvában elég komoly kihívást jelent letakarítani reggel a havat a kocsiról, ennél valószínűleg csak elindulni és célba érni nehezebb.

Rovatok