Index Vakbarát Hírportál

Kárpáti Márton

km

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

Nem törli el Ukrajna a nyelvtörvényt

Magyarország a törvény miatt blokkolja az ukrán NATO-csatlakozást.

november 15. 17:17

Újratervezik a Normafára szánt parkolót Újratervezik a Normafára szánt parkolót

Sokan tiltakoztak, a nagyobb fákat nem bántják.

november 15. 16:50

Lízingelhető elektromos biciklit teszteltünk Lízingelhető elektromos biciklit teszteltünk

A rövid tesztidőszak alatt is alaposan átrendezte pár szokásunkat. Nem olcsó, de rengeteg előnye van. Megéri?

november 7. 09:39

Kaliforniában filmezte le egy drónos, ahogy egy óriásbálna elúszik egy csapat, hullámra váró szörfös alatt. A bálna nyilván nem veszélyes az emberre, de egy uszonycsapással azért elég nagy ijedelmet és kárt tudott volna okozni, az egyik szörfös odébb is evezett, nehogy az útjába kerüljön.

 

Robbanásveszély miatt kivont a forgalomból egy dobozos sört a Systembolaget svéd alkoholmonopólium. A cég pénteki közleménye szerint fennáll a veszély, hogy az Omnipollo Tetragrammaton sörösdobozok felrobbannak, néhány esetben ez már meg is történt a boltokban. Az MTI híre szerint felszólították a fogyasztókat, hogy a már megvásárolt sört vigyék vissza a legközelebbi boltba.

A robbanásveszélyes sört a monopolvállalat 445 üzletéből 128-ban árusították. A cég nem közölte, hogy mitől robbanhatnak fel a dobozok. Svédországban kizárólag a Systembolaget állami vállalat jogosult 3,5 százalékosnál magasabb alkoholtartalmú italok árusítására.

Befejeződött Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszéde a Zeneakadémián. Orbán főként az 1956-os csodáról beszélt, és arról, hogy Magyarország nem véletlenül maradt fenn. Persze mindenbe bele lehet látni aktuálpolitikai üzeneteket, de az Orbán-beszédekre jellemző konkrét kiszólás, beszólás vagy intelem nem hangzott el a jelenlegi politikai helyzetre vagy a jövőre vonatkozóan.

Rovatok