Index Vakbarát Hírportál

Klág Dávid

újságíró Kult

Megint egy bomba jó amerikai stand-upos jön Budapestre Megint egy bomba jó amerikai stand-upos jön Budapestre

Louis C.K. és Eddie Izzard után szeptemberben érkezik a Trumpot is kiborító Anthony Jeselnik.

július 17. 14:41

Menesztették az argentin szövetségi kapitányt Menesztették az argentin szövetségi kapitányt

Eredetileg 2022-ig szólt volna Jorge Sampaoli szerződése.

július 15. 21:26

Tíz évvel később, az eredeti szereplőkkel jön a Zombieland 2. Tíz évvel később, az eredeti szereplőkkel jön a Zombieland 2.

Arról még nem tudni, hogy Bill Murray fel fog-e tűnni benne.

július 13. 22:14

Szeptemberben adja majd a tévé azt a műsort, amiben Bruce Willis csomó ismerőse, barátja, és valószínűleg vele semmilyen kapcsolatban nem álló emberek kiállnak egy színpadra, és szanaszét szívatják a színészt (ezt hívják angolul roastnak, azaz kb. sütésnek), de mivel már a műsort a héten felvették, kiszivárogtak belőle részletek. Például hogy feltűnik Dennis Rodman és elsüt egy Kim Dzsongunos viccet, a meglepetésvendég Demi Moore, de ezeknél mind szörnyűbb az, hogy Willis kerek-perec kijelenti, hogy

a Die Hard nem karácsonyi film.

Jó, egyszer Bruce Willis azt nyilatkozta, hogy azért szeretik a Die Hardot az emberek, mert milyen jó John McClane New Jersey-i humora, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy Willisnek fingja nincs arról, hogy miért szeretik az emberek a Die Hardot. Azok az emberek, akik továbbra is karácsonyi filmként fogják emlegetni, és majd megnézik minden szenteste. De például így emlegeti a film forgatókönyvírója, Steven E. de Souza is.

11 perces, próbálja meg, lehet, hogy önnek sikerül!

 

Igen igen, van az, amikor a filozófusok fociznak, amit mindenki ismer, aki valaha járt az ELTE bölcsészkar/Youtube közelében, de van egy másik, kevésbé idézett, amikor behívják a síkhülye John Cleese-t nyilatkozni a meccs után a stúdióba, csak éppen olyan esztétikai kérdéseket tesznek fel neki, amiből egy büdös kukkot nem ért, és főleg csak annyit tud mondani, hogy "Well, Brian" vagy hogy nemsokára nyit egy butikot, illetve hogy hozzáért a labdához, aztán ott is volt a hálóban.

 

Rovatok