Index Vakbarát Hírportál

Klág Dávid

újságíró Kult

Bucsi Réka díjat kapott a Berlinalén Bucsi Réka díjat kapott a Berlinalén

A gála első díjazottjaként ő nyerte az Audi Short Film Awardot. Wes Anderson lett a legjobb filmrendező.

február 24. 19:14

Marozsán Erika megőrül, ha nem színészkedhet Marozsán Erika megőrül, ha nem színészkedhet

Már ki tudják mondani a nevét, de most producernek állt. Fárasztja az ingázás New York, Berlin és Budapest között, de szeretné, ha több magyar szerepre hívnák. Interjú.

február 24. 14:06

Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

A színésznők korábbi nyilatkozataival akarták védeni a producert, de ő megkérte az ügyvédeket, hogy inkább ne tegyék.

február 23. 15:21

A magyar duó egyik fele összeállt a manchesteri Synkróval (aki nem, nem azonos a legutóbbi Aphex Twin-nagylemezzel, akárhányszor is fogom összekeverni a kettőt, amikor az egyiket meglátom), és kihoztak egy közös mixet a héten. Van benne Nosaj Thing, Chromatics, Ulrich Schnauss, Com Truise, meg még egy csomó ember, akit nem ismerek, viszont eléggé úgy hangzik, mint ami a Tiloson szokott szólni:

 

 

Nem elég, hogy Ryan Coogler rendezett három elég jó filmet, de még arra is van ideje, hogy játsszon a Stardew Valley című, tök nyugis videojátékkal, amiről egyébként itt írtam. Jó, lehet, hogy a szimpatikus = ugyanazokat a dolgokat szereti, mint én, de legalább nem valami bullshit választ adott az ezredik vörös szőnyeges interjúján.

De azért elég jól néz ki, hogy hogyan is csinálták 1-2 jelenet trükkjét, illetve tök kemény belegondolni, hogy mennyi meló lehetett az, hogy csak egy képkocka tökéletesen nézzen ki.

 

Vagy csak el kell olvasni az interjúnkat a filmen dolgozó magyar szakemberrel, hogy legyen sejtésünk róla.

Rovatok