Index Vakbarát Hírportál

Klág Dávid

Tetoválások2

Megbánt tetoválások0

Azt mondták, nem lesz más dolgunk, mint szülni Azt mondták, nem lesz más dolgunk, mint szülni

Az ír maffiafeleségek összefognak A bűn királynőiben, itt a magyar szinkronos előzetes hozzá.

június 25. 10:31

Vicces, brutális és komoly is akar lenni az új Gyerekjáték Vicces, brutális és komoly is akar lenni az új Gyerekjáték

Ebből az egyik néha összejön. A horror-remake a világ legrosszabb Black Mirror-epizódja lett.

június 23. 07:28

Bűnösnek találták az amerikai szexszekta vezetőjét

Keith Raniere billogozta a követőit, a szekta egy 15 éves tagjával rendszeresen lefeküdt.

június 19. 21:48

A brazil Fájdalmas Anya Templomban június elején, mise közben egyszer csak beállított egy hívatlan vendég, nevezetesen egy kutya, ami annyira nem akarta tiszteletben tartani a helyzetet, és elkezdett randalírozni, húzta le az oltárról az anyagokat, szétszedett pár virágot, aztán odament a paphoz, José Geraldo Sobreira, hogy kicsit őt is zrikálja. A kutya játszani akart, de valahogy azért sikerült gatyába rázni annyira, hogy Sobreira be tudja befejezni a dolgát. Később kiderült, hogy a kutya elszaladt otthonról, de nem sokkal később visszakerült az egyébként Alzheimer-kórban szenvedő gazdájához. És az is kiderült, hogy a kutya neve: Herman.

Itt a videó az esetről:

 

(Bored Panda)

Az eléggé fárasztó humorú Kingsman-sorozatnak 2020 februárjában jön a harmadik része, ami viszont nem folytatás lesz, hanem előzmény, nem lesz benne sem a főszerepet játszó Taron Egerton, sem pedig Colin Firth. A sztori arról fog szólni, ahogy létrejön a Kingsman nevű brit szervezet, ami nagyjából olyan, mintha betankoltak volna egy csomó szépszabású öltönybe bújtatott fiatal Michael Caine-t, és ráeresztették volna a föld különböző, Bond-filmekből lopott gonoszaira.

A lényeg: a harmadik rész címe az lesz, hogy The King's Man, azaz A király embere. Nagy-Britannia legutolsó királya VI. György volt, 1936 és 1952 között.

 

A Verge azt írja, hogy az egyiptomi híradásokban viszonylag kevés szó esett a héten meghalt előző elnökről, Mohamed Mursziról, és itt most tényleg szó szerint kell érteni: a legtöbb híranyagban ugyanazt a 42 szavas közleményt használták fel, amiket a központból WhatsAppal küldtek ki a hírszerkesztőknek.

Aminek valószínűleg akkora kapkodás lett a vége, hogy az egyik híradóban azt is bemondták a 42 szó végén, hogy "Samsung készülékről küldve". Nem, a nyelvet én sem beszélem, de a Samsungot azért nem nehéz ezen a pár másodperces videón felismerni:

 

Rovatok