Index Vakbarát Hírportál

Klág Dávid

Tetoválások2

Megbánt tetoválások0

2019 nyári itala az alkoholos szóda 2019 nyári itala az alkoholos szóda

Nem a fröccs az, és még csak nem is Magyarországon. Amerikában megtaláltak egy szép, széles piaci rést a dobozos, ízesített szódavízzel.

tegnap, 11:54

Kirúgják a rendőrt, aki miatt antirasszista tüntetések voltak Amerikában

Daniel Pantaleo fojtó mozdulattal hatástalanította Eric Gardnert 2014-ben. A haldokló férfi mondataiból szállóige lett.

augusztus 19. 19:36

A kanadai Tamia Richardson még gyerekkorában nyert egy egyszeri belépésre feljogosító jegyet Disneylandbe, de egészen eddig nem találta meg, a Disneynél meg gond nélkül beengedték. Fun fact: akkor 16,50 dollárba került egy jegy, ma a legolcsóbb 90 dodó. (CNN)

Még 2017-ben mutatták be először a Pause Pod nevű, felfújható sátrat, ami arra jó, hogy egy folyón tudjunk aludni. Ízlelgessük ezt a mondatot, aztán nézzük meg, hogy ez a valóságban mit jelent: szuper lehetőségünk van arra, hogy potom 1500 dollárért lebegjünk egy vízfelületen, egy elvileg alvásra kitalált kunyhóban, amiben nincs az az ember, aki képes lenne elaludni, hiszen az azt jelentené, hogy éppen tehetetlenül sodródik valahova. Jó, tegyük fel, hogy nem egy folyón, zuhatagon, vízesés felé, Lusta Dick-szerűen halad éppen valahova vele, hanem egy nyugalmas tavon tud aludni. Kinek jó az?

 

A brit M25-ös autópályáján állította meg egy rendőr ezt a gyöngyszemet, és az autópálya-rendőrség sem tudta pontosan, hogy mi a manó is ez, azon kívül, hogy a papírjai rendben voltak, úgyhogy mehetett a dolgára. A járgány leginkább egy házi készítésű elektromos motornak néz ki, amit egy másik rendőr úgy írt le, hogy főleg "balsafából és szigetelőszalagból" áll:

 

 (BBC)

Rovatok