Index Vakbarát Hírportál

Klág Dávid

újságíró Kult

A Viszkis olimpiákban mérte az időt, én filmekben A Viszkis olimpiákban mérte az időt, én filmekben

Húsz éve kezdett el filmezni Antal Nimród, aki megharcolt Hollywood színészeivel, de a magyar filmjeit tartja igazán a sajátjának.

6 órája

Ennél nagyobb inspiráció nem is kell Ennél nagyobb inspiráció nem is kell

Három magyar előadót választott ki a Gorillaz, hogy a zenekar saját bejáratú stúdiójában vegyenek fel egy közös számot. Velük beszélgettünk.

november 21. 10:16

Játéknak szuperek, filmnek borzasztóak Játéknak szuperek, filmnek borzasztóak

Hollywood időről-időre késztetést érez, hogy megfilmesítsen egy-egy népszerű videójátékot, aztán megalázza a játékot és a nézőket egyaránt.

november 19. 12:34

Én mondjuk nem tudok emlékezni, mert nem voltam ott, ha ha, viszont elkészült a hivatalos aftermovie, amin biztos majd egy csomó ember kiszúrja magát:

December 7-én bejelentenek majd pár nevet a 2018-as Balaton Soundról, és aznap lehet majd olcsóbb jegyeket is venni korlátozott számban.

Sajnos én tök hülye vagyok az autókhoz, úgyhogy nem tudom, hogy mi végre van az autókban olajszűrő, de azt azért érdekes nézni, hogyan hasznosítják újra őket

 

(Gizmodo)

A floridai Dolphins Plus Marine Mammal Responder nevű helyen élő delfinek festegetni szoktak, bár ez egészen biztosan eufemizmus, valójában inkább addig toltak a szájukba egy festékes ecsetet, eléjük meg egy üres lapot, amíg el nem kezdték összemázolni, de mindegy is. A Superfine nevű helyi művészeti vásáron ki fogják ezeket állítani. Okay.

 

Rovatok