Index Vakbarát Hírportál

Kolozsi Ádám

Egy ciprusi hotelszobában találták meg Rákosi személyes iratait Egy ciprusi hotelszobában találták meg Rákosi személyes iratait

Kémtörténetekbe illő felfedezés, ami Ungváry Krisztiánhoz került: Rákosi sorsának ismeretlen részletei és a száműzött diktátor levelezése egy rejtélyes műbőr táskából.

tegnap, 17:21

Kulturális ellenforradalmat lovagol meg Trump és Orbán Kulturális ellenforradalmat lovagol meg Trump és Orbán

Mi történik, ha az elit a nép abszolút hatalmát követelve váltja le a másik elitet, mi a szélsőliberálisok felelőssége a populizmusban? Vadhajtások és ellensúlyok az Eötvös Csoportban.

tegnap, 11:30

Egyszer visszatérnek a bölények Egyszer visszatérnek a bölények

A fehér ember fogalmai szerint szegények vagyunk, de nem kell a pénzük: napszemüveges törzsfőnök és 400 mérföldes lovastúra az ősök igazságáért. Sziú nagykép.

november 11. 00:00

115, az amerikai félidős választásokba összehangoltan beavatkozni próbáló Facebook- és Instagram-oldalt tett elérhetetlenné mark Zuckerberg birodalma hétfőn. A Facebook azóta tett újabb bejelentése szerint az oldalak a jelek szerint orosz kötődésűek,. Ugyanaz a moszkvai hátterű Internet Research Agency (IRA) állhat mögöttük, mint Trump megválasztásakor.

Egy parkban találták tavasszal Baltimore-ban a sérült teknősre: a mocsáriteknős-félék közé tartozó kis terrapene páncélja több helyen el volt törve. A Maryland állatkert orvosai azóta megműtötték, de hosszú lábadozás vár rá: a teknősök anyagcseréje lassú, így a gyógyulásuk is.

Mivel a páncél alsó része sérült, fontos volt, hogy ne érintkezzen a földdel. Az állatorvosok ezt egy spéci legó kerekesszékkel oldották meg: nagyon menő, jól néz ki, és lassabbnak sem tűnik, mint normálisan. Kerékre-lábra mindenki, ki a fényre!

Amit most egy képpel is el lehet mondani:

(A helyszín Sao Paulo, a főszereplő egy A320-as, a pilótája és egy érintetlen parkolófék. Meg a susnyás. Az utasok jól vannak.)

Rovatok