Index Vakbarát Hírportál

Koroknai Gergely

-kg-
Attól, hogy behívták Dzsudzsákot, még nem biztos, hogy kezd Attól, hogy behívták Dzsudzsákot, még nem biztos, hogy kezd

De ha mégis, visszakapja a csapatkapitányi címet, mondja a szövetségi kapitány Rossi.

57 perce

Megvan, ki pótolja az észtek ellen az eltiltott Rossit Megvan, ki pótolja az észtek ellen az eltiltott Rossit

Az olasz munkáját hat éve segítő Cosimo Inguscio irányít a válogatott következő NL-meccsén.

2 órája

145 kilós játékos sokkolt TD-vel az NFL-ben 145 kilós játékos sokkolt TD-vel az NFL-ben

A Patriotsot örökre kísértik majd a trükkös játékok.

8 órája

Az NFL-stadionok nem arról híresek, hogy túl olcsó lenne bennük a kaja, bár opcióból van elég. Az Atlanta Falcons idén megnyílt hipermodern stadionjába például Chick-fil-A-t is építettek, igaz, az vasárnap, vagyis a meccsnapokon pont sose nyit ki.

Valamivel onnan északkeletre, az észak-karolinai Charlotte-ban, a Carolina Panthers stadionjában Bojangles gyorsétterem van, egy szurkoló viszont vagy sajnálta a pénzt, vagy úgy gondolta, hogy házi módszerrel finomabb rántottcsirkét gyárt, úgyhogy pár méretes felső combbal megpakolva indult a meccsre.

Az NFL-stadionokba csak a férfi hátán látható átlátszó tasakokban lehet bármit bevinni a biztonsági intézkedések miatt, úgyhogy nem külön parádézott a combokkal, bár lehet, hogy egy kóstolás után azt is belátnánk, hogy parádéra érdemesek a csirkedarabok.

via SB Nation

Hétfő óta már a Juventus-futballista Cristiano Ronaldóé a legtöbb Instagram-követő, a portugál játékos a színész-énekesnő Selena Gomezt előzte meg. Gomeznek (magyar idő szerint) hétfő este 144 millió 317 ezer követője volt, Cristiano Ronaldo ekkor már 144 millió 330 ezer fölött járt.

Utoljára egyébként az edzéséről posztolt az előző C.R.

 

Ijesztően nagy kígyószerű állatról küldött nekünk képet olvasónk, Dani, aki a Gellért-hegyen találkozott össze a hüllővel. Mivel nem voltunk benne biztosak, hogy kígyóról van szó, olvasóink segítségét kértük az állat beazonosításában, a válaszok alapján pedig elsöprő többséggel erdei siklónak néz ki a képen látható hüllő. (Egyéb megfejtések között jött még a patkánysikló és a lábatlan gyík is.)

Mit érdemes tudni az erdei siklóról? Ahogy minden más hüllő Magyarországon, ez is védett, nagyjából 150-160 centiméteresre nő meg, és nem mellesleg ártalmatlan, csak piszkálásra támad, harap, de mivel mérge nincs, csak karcolásokat tud okozni. És azt sem árt tudni, hogy a gyógyszertárak jelképében is az erdei siklót látjuk.

(Köszönjük a gyors és készséges válaszokat olvasóinknak.)

Hogy érzékeltessük az állat méretét, itt egy köztéri pad mellett:

Rovatok