Index Vakbarát Hírportál

Koroknai Gergely

-kg-
Rémisztő sérülés, pályán tették helyre az NFL-sztár térdkalácsficamát Rémisztő sérülés, pályán tették helyre az NFL-sztár térdkalácsficamát

Könnyen lehet, hogy vége a Chiefs-irányító Mahomes szezonjának. A győzelmet behúzták.

október 18. 09:34

Felmentették a szexuális zaklatással vádolt Gascoigne-t Felmentették a szexuális zaklatással vádolt Gascoigne-t

A 2018. augusztusi esetet kísérő verekedés miatt még kaphat pénzbüntetést.

október 17. 14:52

Rebrov 50 éves klubrekordot dönthet a Fradinál az Újpest ellen Rebrov 50 éves klubrekordot dönthet a Fradinál az Újpest ellen

Albert Flórián és Varga Zoltán idején volt 40 hazai meccsen át veretlen az FTC utoljára.

október 17. 13:32

Megvalósult rémálomról adott hírt az iowai WHO-TV, ami arról számolt be, hogy az államban található Bagley városban nagyjából 10-12 centi állati eredetű vér öntötte el egy hétfős család pincéjét.

A Lestina család évek óta problémamentesen élt a szomszédos húsfeldolgozó mellett, egészen addig, amíg az üzem tulajdonosváltáson nem esett túl. Az új üzemeltetők pedig egy vágás után egy olyan lefolyón keresztül mosta el az állati vért és egyéb maradványokat (főként zsírt és csontot), ami valami furcsa módon összeköttetésben állt a szomszéd család pincéjével, így a vízzel hígított vér, a csontok és a zsírdarabkák is a pincében kötöttek ki.

A húsfeldolgozó cég elnézést kért a működési hibáért, bár az még nem világos, hogy a cég állja-e a pince fertőtlenítését és tisztítását jelentő több ezer dolláros költséget, vagy sem.

via Gizmodo

2011-ben 13 héten át működött Kanadában egy tévécsatorna (nyilván reklámcéllal), ahol semmi mást nem lehetett látni, mint ahogy két sorban forogtak a grillcsirkék nagy kedvvel.

A csatornát a Swiss Chalet étteremlánc indította, és nagyjából olyasmi volt, mint amilyen csatornák főleg a szállodai tévéken érhetők el, de pár helyen otthon is fogni őket: az egész nap mondjuk kandallóban pattogó tüzet, vagy épp tengerpartot mutató csatornák.

Terv szerint eredetileg is csak 13 hétre terveztek a forradalmi csatornával, pedig hát ki ne akarná nézni megállás nélkül az év bármely pillanatában ezt?

 

Az Apple TV+ saját sorozatot indít az NBC Sports vicces kisvideóiban szereplő Ted Lasso karakterének – aki az egyik legismertebb videóban Amerikát maga mögött hagyva a Tottenham vezetőedzője lesz, ahol aztán az amerikaifocis módszereit viszi tovább.

A sorozatot a főszereplő és egyben exec. producer Jason Sudeikis, illetve a Dokik óta ismert Bill Lawrence írják majd. A Deadline cikke szerint már egy éve dolgoznak a sorozaton, kezdési időpont viszont még nincs.

Rovatok