Index Vakbarát Hírportál

Koroknai Gergely

-kg-
Emberemlékezet óta nem bénázott ekkorát Curry Emberemlékezet óta nem bénázott ekkorát Curry

Zsákolás helyett esett, óriási homálytriplát dobott.

tegnap, 11:05

Ennél a kő-papír-olló sem lenne rosszabb Ennél a kő-papír-olló sem lenne rosszabb

A Patriots Super Bowlba jutásánál is kibukott, mennyire igazságtalan az NFL hosszabbítása: az MVP-cím várományosa esélyt sem kapott a szabályok miatt. Mégis, 1974 óta csak egyszer nyúltak a rendszerhez, pedig van tökéletes példa, amit átvehetnének.

tegnap, 10:54

Omlott a plafon a stadionban, olyan hangosak voltak az NFL-szurkolók Omlott a plafon a stadionban, olyan hangosak voltak az NFL-szurkolók

Még pár ilyen Saints-meccs, és a Superdome összedől a 2024-es Super Bowlig.

január 21. 15:23

Hétfőn megdőlt a január 14-i budapesti szélrekord, közölte a remek hírt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A rekorddöntés helye a János-hegyen volt, ahol 104,8 km/h-s szelet mértek, ezzel a 2019-es január 14-e kerek 4 km/h-t vert az eddigi rekorder 1966. január 14-re.

Ugyan kedden gyengül a szél, azért a hegyvidéki területeket bőven lehet 100 km/h-nál erősebb széllökésekre számítani, ami miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye kivételével keddre is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az erős szél veszélye miatt.

Az Autosport Show-n rántották le a leplet csütörtökön Paul Oz művéről, a 160 kiló bronzból készült Ayrton Senna-szoborról, ami speciális testhelyzetben ábrázolja a legendás brazil pilótát: épp, amint az őt körbevevő képzeletbeli versenyautót jobbra fordítja a spái versenypályán az Eau Rouge-kanyar végén a Raidillon felé.

További képek itt:

 

Remek képet közölt az AFP Hanoiból – a sorozaton vietnámi motorosok láthatók felülnézetből, ahogy az eső ellen védekeznek mindenféle mintájú esőkabátjaikban.

Rovatok