Index Vakbarát Hírportál

Kovács Bálint

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Börtönbe megy Bill Cosby Börtönbe megy Bill Cosby

A bíró szerint a komikus erőszakos szexuális ragadozó, akinek élete végéig terápiába kell járnia.

tegnap, 20:16

A legelső, bogárhátú Transformer kapásból megmenti a Földet A legelső, bogárhátú Transformer kapásból megmenti a Földet

Új előzetes jelent meg az Űrdongóról szóló autórobot-előzményfilmhez. A harminc évvel ezelőtt játszódó film is tele lesz akcióval.

tegnap, 05:03

Távozik a Zoom.hu főszerkesztője is Távozik a Zoom.hu főszerkesztője is

A múlt héten újabb két embert rúgtak ki a portáltól, a mostani közlemény szerint ez már a mostani felmondás miatt volt.

szeptember 24. 16:50

Nemrég mutatta meg a Katona József Színház az új, szokatlan szemszögű társulati fotóit. Most pedig a Radnóti Színház tette közzé új képeit a színészekről, amelyeket Dobos Tamás készített, és amelyek olyanok, mintha nem is egy színházi előcsarnok falára, sokkal inkább egy művészeti albumba készültek volna. A Radnóti azt írja a képekről, a fotók "a természetességet, a színész személyiségét, az adott hangulat pillanatiságát és a mozdulat esendőségét örökítették meg".

A színház egyébként rendhagyó évadot kezd: az épület egy részének felújítása miatt fel kellett szedniük a színpadi deszkák egy részét, így idén csak azokat az előadásokat tudják a Nagymező utcában játszani, amelyek kisebb színpadot igényelnek, a többi átkerül különféle külső helyszínekre. Az évadkezdésre a színház kiadott egy 100 oldalas magazint is, amely a 6 játszóhelyes évadon kívül még kortárs íróktól is tartalmaz új szövegeket.

A magazin online már végiglapozható ide kattintva, a többi fotó pedig ide kattintva érhető el.

Bejelentette Európa-stadionturnéjának dátumait a Metallica, és a magyar rajongók legnagyobb bánatára nincs benne magyar dátum, csak bécsi, bukaresti, prágai és varsói. Viszont a 2019-ben a fellépőkre minden eddiginél többet költő Sziget Fesztivált pont akkor rendezik meg, amikor az együttes a környéken lesz, sőt, abban az idősávban került is egy nagyobb - talán fesztiválozásra szánt? - lyuk is a naptárba. Szóval egyelőre talán még nem kell teljesen lemondani arról, hogy az idei, baromi jól sikerült budapesti koncert után - tudják, ez volt az, amelyiken előadtak egy számot a Tankcsapdától - 2019-ben is eljöjjön hozzánk a legnépszerűbb metálegyüttes.

 

Mert ön állatira hiányzott Channing Tatumnak, mármint ön és a filmjei többi nézője. Csakhogy az elmúlt évben Channing Tatumnak nem voltak filmjei, csak a hangját adta az Apróláb című rajzfilm főszereplőjének, ugyanis gyereke született, és mint mondja, "ez a legnagyobb meló, amit életemben kaphattam".

Az Apróláb premierjén viszont azt mondta, egy év eltelt, már eleget volt otthon, szeretne újra dolgozni, legyen az akár színészkedés, rendezés, producerkedés vagy akár írás.

Szóval ha önnek nagyon hiányzott Channing Tatum, és nem úgy volt vele, mint a világ talán nagyobbik része, hogy egyáltalán nem tűnt fel, hogy egy ideje Channing Tatum nélkül éljük az életünket, akkor hamarosan véget érnek a szenvedései, és megkapja a kellő mennyiséget Channing Tatumból. Végre!

(via Variety)

Rovatok