Index Vakbarát Hírportál

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Jön a Mátrix 4, Keanu Reeves újra Neo lesz Jön a Mátrix 4, Keanu Reeves újra Neo lesz

Trinity szerepében Carrie-Anne Moss tér vissza, a rendező az idősebbik Wachowski testvér lesz.

tegnap, 22:49

Napokkal a kampány kezdete előtt megjelentek a Fidesz plakátjai Terézvárosban Napokkal a kampány kezdete előtt megjelentek a Fidesz plakátjai Terézvárosban

A hatodik kerületi polgármester plakátjai már augusztus 20-án az utcákon voltak.

tegnap, 20:46

Saját oroszlánjai téptek szét egy embert Dél-Afrikában

A férfi meghalt, három oroszlánt lelőttek.

tegnap, 19:37

Kollégánk, Előd Fruzsi készítette a lenti fotót a budapesti Blaha Lujza téren, ahol egy csapatnyi fiatal éppen a gyűlölködő feliratokat igyekezett eltüntetni a Coca-Cola egyik nagy port kavart plakátjáról, amelyen egy azonos nemű pár látható.

Miután a fideszes Boldog István a plakátok eltüntetéséig kólabojkottot hirdetett, Alföldi Róbert pedig kólázós fényképpel üzent neki emiatt, a Coca-Cola hétfő délelőtt közleményben reagált az ügyre, amelyben azt írták: "Hiszünk abban, hogy mind a hetero-, mind a homoszexuálisoknak joga van azt a személyt és úgy szeretni, ahogy nekik a legjobb."

A lábára tekeredett kötélen lógott fejjel lefelé az a gólya, amelyik egy udvari lámpán akadt fenn Kisújszálláson. A szerencsétlenül járt állatot a kisújszállási önkormányzati tűzoltók létrával szabadították ki, majd a sérült gólya a hortobágyi madárkórházba került.

Néhány perccel a cél előtt kényszerleszállást kellett végrehajtania a British Airways egyik Londonból Valenciába tartó járatának hétfőn, miután műszaki hiba miatt füst lepte el a repülőgép utasterét.

A British Airways közlése szerint a gépen 175 ember utazott, a két pilótával és a hatfős személyzettel együtt, három embert pedig kórházba kellett szállítani. Az utasok vészcsúszdán hagyták el a gépet.

(via Guardian)

Rovatok