Index Vakbarát Hírportál

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Megint kiderül, kik most a legizgalmasabb magyar előadók Megint kiderül, kik most a legizgalmasabb magyar előadók

Az Index élőben közvetíti a Keret blog fiatal zenészekre fókuszáló tehetségkutatóját.

tegnap, 20:29

Bödőcs Tibort az internet cenzorai érdeklik Bödőcs Tibort az internet cenzorai érdeklik

Már a kereskedelmi médiumok is félnek leadni a paródiáit, mondja a humorista, akit az foglalkoztat, hol vannak a szabadság határai a közösségi médiában.

tegnap, 16:59

Több mint 180 magyar író állt ki a szombati tüntetés mellett Több mint 180 magyar író állt ki a szombati tüntetés mellett

Karafiáth Orsolya, Parti Nagy Lajos és Nyáry Krisztián is aláírta a közös nyilatkozatot.

tegnap, 16:42

Néhány nappal azután, hogy az állam 3 milliárd forintért megvásárolta Munkácsy Mihály Golgota című festményét, a kormány kedvenc nagyformátumú bulvárlapja, a Ripost poszteren ajándékozza oda az olvasóinak az egész Krisztus-trilógiát.

"Lapunk szombati számában egy-egy teljes oldalon, vagyis poszterméretben, falra kiakasztható módon, részleteiben is böngészhetően közöljük Munkácsy Mihály három híres festményének képét" – harangozta be pénteki számában a Ripost.

Vagyis szombaton három Munkácsy-poszter bújik majd meg a napról napra nívós tartalmakkal jelentkező, elkötelezetten kultúrabarát lap oldalai között. Remélem, a Feszty-körkép lesz a következő gurítás, darabokban adagolva, egymás mellé tapasztható formában, minden magyar háztartás legnagyobb örömére.

Terrence Howard, az Empire színésze újra feltette a nagy kérdést egykori feleségének, akivel még 2015 júliusában váltak el egymástól, titokban. Mira Pak pedig igent mondott, másodjára is, úgyhogy Howard az Instagramon harangozta be a nagy hírt.

Van már egyébként két közös gyerekük, úgyhogy idén ilyen vidám volt a karácsonyuk:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas * Thank you @johntsiavis @merrellhollis @jeanneyangstyle for making this happen!

Terrence Dashon Howard (@theterrencehoward) által megosztott bejegyzés,

Szép dolog a szerelem, csak kicsit bonyolult.

Karácsonykor rendesen felzaklatta a világot az a videó, amelyiken épp egy kölyök staffie-t tesz ki az utcára egy egyelőre ismeretlen férfi az angliai Stoke-on-Trent városában.

A felvételen jól látszik, milyen kétségbeesetten rohangál az autó körül és kaparja az üveget a kirakott kutya, amikor rájön, hogy mire készül a gazdi.

A kutyus később egy menhelyre került, ahol Snoopnak keresztelték el, az őt sorsára hagyó férfit ezerrel próbálják felderíteni az állatvédők.

Rovatok