Index Vakbarát Hírportál

Libor Anita

rovatvezető Kult

Lefutott kilométerek száma1569 km

Üres hely az IPhone-on88 Mb

Hagyjatok már, vasárnap van! Hagyjatok már, vasárnap van!

Fekete Ádámot eddig a TÁP Színházból és a Tiszta szívvel című filmből ismerhettük. Most reppelni kezdett, a klipet először a Stenken lehet megnézni.

6 órája

Díjat nyert Cannes-ban Szilágyi Zsófia csodás filmje, az Egy nap Díjat nyert Cannes-ban Szilágyi Zsófia csodás filmje, az Egy nap

A filmkritikusok nemzetközi szövetsége, a FIPRESCI szerint ez volt a legjobb elsőfilm a fesztiválon.

tegnap, 16:18

A szerelmi bánat olyan mint a vakbélgyulladás A szerelmi bánat olyan mint a vakbélgyulladás

Pont ott fáj, csak nem olyan egyszerű megszabadulni tőle. Premier a Stenken.

május 14. 15:45

Három évvel ezelőtt annyi történt, hogy kiment pár pesti fiatal a budai erdőbe, és meghallgatta a szabad ég alatt azokat a zenekarokat, akik addig csak dohos pincékben léptek fel. Már ez önmagában is nagyon jó koncepció volt, és nagyon jól sült el, de a második évben már tapogatózni kezdtek: mi lenne, ha hívnának nagy neveket is a fesztiválra? Ez is bejött, úgyhogy a harmadik év már úgy köszönt rá erre az erdei fesztiválra, hogy alig férnek el a nevek a plakáton:

A szervezők a sajtóközleményben írják: itt lesz az R&B úttörő Kelela, a hedonista zaj-punk-szörfrockos Wavves, Ghána afrobeat-sztárja, Ebo Taylor, vagy éppen a legjobb spanyol női rockegyüttes, a Hinds. Sőt, a Kolorádón a bivalyerős külföldi technó DJ-felhozatalban több a nő, mint a férfi.

A honlapon van már napi bontás, lehet matekozni, hogy ki melyik napon biciklizik ki a Juliannamajorba, fontos infó, hogy az elővételes 12500 forintos bérletek már csak vasárnap (ma vasárnap) éjfélig vásárolhatók meg.

Futni jó, zenére meg még jobb - mondom én, mert Fehér János kollégám például pont ellenkezőleg. De én írom ezt a posztot, úgyhogy megosztom, hogy mi volt a benzin, ami engem hajtott a ma reggeli futásomon:

Ajánlom szeretettel minden futónak, jó sok hosszú szám van benne, ami kicsit elviselhetőbbé teszi azokat a fránya holtpontokat. 

Én a magam részéről nyilván rávágom, hogy az egyetlen darab futócipőmben, de mit csinálnék akkor, ha nem egy hanem hat futócipőm, futószandálom lenne? Ilyen problémákkal küzd Moses Lovstad futó az Ultrabalatonon:

Rovatok