Index Vakbarát Hírportál

Lovas Gergő

Ez nem rémálomburger, csak zöld apátia Ez nem rémálomburger, csak zöld apátia

Kipróbáltuk a Burger King zöld hamburgerét, amitől egy kutatás szerint rémálmai lesznek az embernek. Egészen más élettani hatást tapasztaltunk.

tegnap, 11:27

Rákosnak hazudta magát egy nő, hogy pénzt csaljon ki az emberektől

Az ausztrál nő lebukott, őrizetbe vették.

október 19. 14:42

Borostája miatt indult fegyelmi az előzetesben lévő Czeglédy ellen Borostája miatt indult fegyelmi az előzetesben lévő Czeglédy ellen

Nemrég azért kapott fenyítést, mert túl sok volt a könyv a cellájában.

október 19. 13:51

Olvasónktól kaptunk néhány fotót péntek délelőtt arról, hogy egy fejre állt autó kandikál ki a Dunából Nagytéténynél. A Katasztrófavédelem későbbi közleménye szerint,  egy Dunába csúszott személyautó miatt kérték segítségüket  Budapest XXII. kerületében, Nagytéténynél. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a fővárosi katasztrófavédelem több különleges egységét is a helyszínre riasztották, így aztán partra csörlőzték, majd átvizsgálták a járművet, amelyben senki nem volt. 

Deutsch Tamás a napokban lett nagyapa, az MTK-ban futballozó Bence fiának született gyereke, erről már be is számolt egy MTK-s mez kíséretében kedden, most viszont fotót is posztolt az újszülöttről. 

 

Őrült fánkkrimiről számol be a Tampa Bay Times: az történt, hogy valaki kedd reggel lecsapott egy furgonnyi fánkszállítmányra a floridai Lake Cityben, szóval nem érkeztek meg időben a fánkok, a cég pedig jelentette az eltűnést.

Az elkövetők nagyon-nagyon messze akartak jutni a lopott fánkokkal, ugyanis a szajrét 450 kilométerrel arrébb, de még Florida államban, Clearwaterben találták meg a rendőrök.

A cég annyira örült annak, hogy előkerült a furgon, hogy az összes fánkot felajánlotta  a helyi rendőröknek, akik néhányat megettek, a többit odaadták a hajléktalanoknak.

Ki, miért és hogyan lopta el a fánkokat, az nem derült ki. 

Rovatok