Index Vakbarát Hírportál

Marczisovszky Márton

mm

Személyesen megtekintett brit királyi esküvők száma1

TÉVÉSTÁBOK BÍRÓSÁGI TUDÓSÍTÁSAIBA VÉLETLEN BESÉTÁLÁSOK SZÁMA

Általános reakció típusanooooooooo.

Mestermágus alsószomszédok száma1

Ilyen operaélmény nincs még egy a világon Ilyen operaélmény nincs még egy a világon

A veronai aréna funkciója csak annyit csiszolódott kétezer év alatt, amennyit feltétlenül muszáj. A nép és a gazdagok ugyanazt a grandiózus show-t nézik, ami idén egy különleges Aida-előadás volt.

augusztus 21. 23:37

Nyolc katona vesztette életét a kasmíri határvillongásokban

Legalább három pakisztáni és öt indiai katona esett el csütörtökön határvillongásokban.

augusztus 15. 20:45

Meghalt egy motoros a 82-es úton Nyúl közelében

A motoros lesodródott az útról és az árokba csapódott.

augusztus 15. 20:22

Itt a közvetítésben nem tudjátok kommentálni az eseményeket, a Sportrovat Facebook-oldalán viszont várunk minden megjegyzést, kérdést, kommentárt a meccsről!

Ha pedig nem akartok lemaradni a sportos tartalmakról, akkor kövessétek az Index Sportot!

 

Ha a magyar csapatnak sikerülne győznie a párharc első meccsén idegenben, akkor nagyban növelné annak az esélyeit, hogy bejusson az Európa Liga csoportkörébe. A Suduva papíron verhető ellenfélnek tűnik, de kérdés, hogy mit mutat ezzel szemben a valóság.

Szavazzanak a Sportrovat Facebookján!

 

Az USA-ban csúfos kudarc lett a Woodstock fesztivál ötvenedik évfordulójából, ugyanis elmaradt a megemlékezőfesztivál. De nem úgy Magyarországon! Nálunk több helyszínen is felidézik a hippikorszak legendás tripjét, Szegeden és Budapesten biztosan, és a budapestiről már most simán ki lehet jelenteni, hogy a valóság szürreálisabb, mint bármilyen pszichedelikus utazás.

Az eseményen fellépett ugyanis Suga János, a Market Építő Zrt. stratégiai vezérigazgató-helyettese. A Market Építő Zrt. olyan nagyívű és jól sikerült magyar beruházásokról lehet ismert, ahol a Market Építő Zrt. volt a fővállalkozó.

Ez már önmagában elég király lenne, de Suga János nem akárki, hanem a mostanában kissé megtépázódott hírnevű Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatójával, Christopher Mattheisennel állt közösen színpadra.

Egyébként én élek valószínűleg kő alatt kicsit, mert némi keresgélés után kiderül, hogy Bonus Track Band néven Sugának és Mattheisennek már tíz éve van közös zenekara, a Woodstock 50-re pedig úgy kerültek, hogy ez az egyébként kevesebb mint ezer Facebook-lájkkal rendelkező zenekar adta a megemlékezőfesztivál énekeseinek a zenét.

Rovatok