Index Vakbarát Hírportál

Miklósi Gábor

Nyilas Gergőtől elszenvedett vereségek közben/után összetört pingpongütők száma2

Indulatkezelési problémák megoldását célzó terápiában töltött órák száma0

Leghosszabb ideig ígérgetett cikk megírásáig eltelt idő7 hónap

Soha meg nem írt cikkek száma4 (a mai napig összerándul a gyomrom, ha valamelyik eszembe jut)

BESZTOF
Szombat este: Mahler, Bach, Schnittke, Weinberg Szombat este: Mahler, Bach, Schnittke, Weinberg

Megint komolyzene az Indexen! F8-tól az őszi évad egyik legizgalmasabb estéjét, a Concerto Budapest és a Kremerata Baltica közös koncertjét közvetítjük a Müpából.

május 29. 16:33

Strasbourg: Kövér László megsértette a sajtószabadságot Strasbourg: Kövér László megsértette a sajtószabadságot

Az újságírók kitiltogatása a Parlamentből sérti a szólás- és a sajtószabadságot, változtatni kell a szabályozáson.

május 26. 10:02

Nyakunkon az áramszegénység Nyakunkon az áramszegénység

A feltöltős áramórák csak súlyosbítják a legszegényebbek helyzetét. Őket nem védi a kikapcsolási moratórium, pedig a járvánnyal megugró munkanélküliség már úgyis katasztrófát okozott.

május 25. 15:01

Igen, vannak fotók, amik ezerszer többet mondanak minden szónál. Most viszont egy olyat találtunk, ami úgy mond többet minden szónál, mondatnál, bárminél, hogy fogalmunk sincs, mi az a szó, mondat vagy bármi. A szöveg, amibe ágyazva a Honvédelmi Minisztérium honlapján megjelent, még karcolni sem tudja a felszínt, nemhogy feltárni bármit a lehetséges mélyebb jelentésekből.

Ezért kérjük, akinek van hozzá egy jó képaláírása, írja meg. A nekünk legjobban tetszőket pár nap múlva egy másik posztban megmutatjuk.

Frissítés: A talányos jelenet rengeteg olvasót ihletett meg, köszönjük a javaslatokat, most már ne küldjenek többet!

Az amerikai elnök megelőzésképpen egy olyan maláriaellenes gyógyszert szed egy ideje, amiről több tanulmány azt írta, hogy haszontalan a koronavírus ellen, sőt, veszélyes lehet. Trump hétfőn egy kerekasztal-beszélgetés résztvevőivel közölte a hírt, hozzátéve, hogy a hidroxi-klorokin mellett cinkalapú étrendkiegészítőt is szed. "Rengeteg jó dolog derült ki. Csodálkoznának, ha tudnák, hányan szedik, különöse

Április 17-én a kaliforniai Stanford Egyetem még a szokásos külső ellenőrzés és a hivatalos megjelenés előtt kiadott egy tanulmányt, miután a kutatók 3 úgy találták, hogy a koronavírus halálozási rátája az addigi adatok töredékére, 0,12-0,2 százalékra tehető, ami körülbelül a szezonális influenza szintje. A tanulmány óriást futott a járványszekptikus jobboldalon, aztán a Buzzfeednek szólt valaki, hogy a kutatásra a pénzt egy az utazási korlátozások enyhítésében érdekelt milliárdos adta.

Rovatok