Index Vakbarát Hírportál

Munk Veronika

újságíró Politika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Ritka az ennyire brutális hídszerencsétlenség Ritka az ennyire brutális hídszerencsétlenség

Pláne Európában. Utoljára 2001-ben volt hasonlóan sok halálos áldozatot követelő híd-összeomlás a kontinensen.

2 órája

Borzalmasan kevesen vállalnak nevelőszülőséget Borzalmasan kevesen vállalnak nevelőszülőséget

Félnek az emberek a gyermekvédelmi gondoskodástól, pedig egyre több gyerek szorul rá.

6 órája

Annyi a lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt Annyi a lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt

Mit csinál az amszterdami csalásfelderítő egy súlyos bokasérülés után augusztus elején? Két gyerekkel végigbulizza a Szigetet. Egész héten követtük a családot a fesztiválon.

11 órája

Két sün túl sok tojáslikőrt lefetyelt, a helyi állatkertben kellett őket kijózanítani, adta hírül a Local a Thüringer Allgemeine Zeitung cikke alapján.

Több furcsaság is akad a történetben.

A cikk szerint vasárnap egy játszótér közelében egy üveg tojáslikőr társaságában találtak a zavarosan mozgó sünökre Erfurtban. A megtalálók értesítették a rendőrséget, akik a közeli, thüringiai állatkertbe vitték a tüskés részegeket, ahol vigyáznak rájuk, amíg kiheverik a másnapot.

Egyelőre arról nincs hír, hogy

  • hogy került a játszótér közelébe egy üveg tojáslikőr?
  • valamint, hogy miért hívtak rendőrt két sün miatt?

Nincs tanulság, csak annyi, hogy finom, de nehéz megenni.

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki még március 25-én egy kőbányai bevásárlóközpontban egy babakocsiból ellopott egy pénztárcát.

Pár perccel később a Nagy Lajos király útján egy bankautomatából megpróbált pénzt felvenni a sértett bankkártyájával. Az elkövetőről a bankautomata biztonsági kamerája felvételt készített, a férfi 28-30 év körüli, rövid, fekete hajú. Az elkövetéskor sötétkék pulóvert és fekete keretes napszemüveget viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Rovatok