Index Vakbarát Hírportál

Munk Veronika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Képekben a választás napja és az ellenzéki győzelmek Képekben a választás napja és az ellenzéki győzelmek

Reggeltől időrendben mutatjuk, hogyan nyertek meglepetésre egy csomó helyszínen, például a fővárosban is az ellenzéki összefogás jelöltjei.

október 14. 01:04

Karácsony Gergely: Budapest zöld lesz, és szabad Karácsony Gergely: Budapest zöld lesz, és szabad

Az új főpolgármester győzelmi beszédében azt ígérte, azokat is képviselni fogja, akik nem rá szavaztak, és már hétfőtől elkezd dolgozni azon, hogy átlátható, tisztességes fővárost építsen.

október 13. 23:37

Orbán: Készen állunk Budapesten az együttműködésre Orbán: Készen állunk Budapesten az együttműködésre

Budapest vesztett egy polgármestert, de én nyertem egy kiváló tanácsadót, mondta a miniszterelnök a Bálnában a Fidesz rendezvényén.

október 13. 23:15

Az új főpolgármester győzelmi beszédében azt ígérte, azokat is képviselni fogja, akik nem rá szavaztak, és már hétfőtől elkezd dolgozni azon, hogy átlátható, tisztességes fővárost építsen.

 

Értékelni és elemezni fogjuk az eredményeket, és ennek megfelelően fogjuk alakítani a Fidesz és a KDNP politikáját az előttünk lévő időszakban

– mondta zárszóként a kormányfő a Bálnában a Fidesz eredményváróján, majd köszönetet mondott az aktivistáknak, és újra elmondta, hogy továbbra is a Fidesz–KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon. Továbbra is azon fognak dolgozni, hogy ez így maradjon, tette még hozzá.

Hatalmas tapsot kapott Orbán Viktor, amikor levonult a színpadról.

Kilenc éven keresztül az volt a szokás, hogy a kormányzat adta a főpolgármestert az országnak, mondta Orbán. A budapestiek ma máshogy döntöttek, ezt a döntést tudomásul vesszük és készen állunk az együttműködésre - tette hozzá.

A 23 megyei jogú városból 13 továbbra is a kormánypártoké, emelte ki a miniszterelnök. "A vidéki Magyarország továbbra is számíthat ránk, ahogy eddig is."

147 fideszes polgármester lesz az 5000 főnél nagyobb településeken, így ebben a versenyszámban is nyertünk, fogalmazott. Továbbra is a legerősebb párt a Fidesz a kormányfő szerint.

Rovatok