Index Vakbarát Hírportál

Iván-Nagy Szilvia

INSZ
Egy 14 évest is letartóztattak a dunavarsányi emberölés miatt Egy 14 évest is letartóztattak a dunavarsányi emberölés miatt

Már öt gyanúsítottja van a szilveszteri dunavarsányi gyilkosságnak, a lány javítóintézetben, a többiek előzetesben várják a tárgyalást.

tegnap, 15:16

Brexit: megúszhatják a kitoloncolást, akik lecsúsznak az ideiglenes tartózkodási engedélyről Brexit: megúszhatják a kitoloncolást, akik lecsúsznak az ideiglenes tartózkodási engedélyről

Habár arról volt szó, a bevándorlási szabályokat alkalmazzák majd rájuk, Verhofstadt ígéretet kapott arra, hogy nem toloncolják ki őket.

tegnap, 14:51

Felfüggesztettet kapott, és kiutasították Magyarországról a brit ékszertolvajt

A 28 éves brit férfi még tavaly szeptemberben törte be egy pécsi ékszerüzlet kirakatát, majd onnan ellopott 13 millió forintnyi ékszert.

tegnap, 12:08

7, 12, 14, 21, 27 – ezeket a számokat álmodta meg néhány évvel ezelőtt a petersburghi Rose Jeter, aki onnantól ezeket is jelölte meg a Cash 5 szelvényeken. Eltelt néhány év, mire bejött neki a tipp: 2019. december 31-én elnyerte vele a kb. 30 millió forintnak megfelelő 100 000 dolláros fődíjat, írja az UPI.com a Virginia Lottery hivatalos oldala alapján. 

A csapból is Bébi Yoda folyik, amióta a Disney elindította Star Wars-sorozatát, a Mandaloriant, kiderült azóta, hogy lesz belőle plüssfigura is, de már a Simsben is megjelent a karaktere. Ha lemaradt volna róla, szólunk, hogy van már Baby Yoda altatódal is.

Ezeket azonban valószínűleg simán felülmúlja a mai Baby Yoda-kontent: a redditen ugyanis megjelent egy Twitteren közzétett fotó, amin a Csillagok háborúja szülőatyja, George Lucas a kezében tartja Baby Yodát. A képet csütörtök éjjel posztolta Jon Favreau, a Mandalorian alkotója, azóta több mint hatvanezren osztották meg és 300 ezernél is több lájkot kapott.

Bázisugró eseményt tartottak Acapulco egyik partszakaszán – erről tette közzé az egyik bázisugró kamerájának felvételét az NBC, mivel a férfit ugrás után az egyik szállodához sodorta a szél. A michigani Kody Kosloskit végül az egyik erkélyen tartózkodó idős hölgy segítette le.

 

Rovatok