Index Vakbarát Hírportál

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

Úgy megverték, hogy 40 évesen haza kellett költöznie az apjához Úgy megverték, hogy 40 évesen haza kellett költöznie az apjához

A MÁV dolgozóit többször is bántalmazták az elmúlt időszakban - pusztán azért, mert elkérték valakinek a jegyét. Elmesélik a sztorikat.

3 órája

Az OLAF is büntetőeljárást javasolt a teljesen bebukott Híd a munka világába projekt miatt Az OLAF is büntetőeljárást javasolt a teljesen bebukott Híd a munka világába projekt miatt

A jelentés szerint a Farkas Flórián regnálásakor indult, 1,6 milliárdot eltüntető projekt semmilyen célt nem ért el.

június 21. 08:25

Megható rövid történet egy balesetben eltűnt, majd előkerült kutyáról Megható rövid történet egy balesetben eltűnt, majd előkerült kutyáról

Autók borultak az árokba az M3-as mellett, az egyikből eltűnt egy kutya.

június 21. 08:02

A rendőrök levonultak, a hatósági lezárásokat megszüntették a mentés környékén, a hajóról pedig leszedték a korábbi rögzítő kábeleket. A Margit hídon egy járdaszakasz még le van zárva, ahol a riporterek dolgoznak.

Megnyitották a Jászai Mari térnél a Margit híd és Képviselői Irodaház között álló Nagy Imre szobor hídját is, így többen most onnan nézelődnek.

Korábban a Margit híd egyik sávja le volt zárva és a rakparton is korlátozták a forgalmat.

Szabad a bejárás, noha továbbra is a Margitszigeten van berendezve a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveletirányító központja, ahol jelenleg is nagy a készültség. A szigeten egyébként nemcsak a TEK sátrai, hanem a mentőegységek és a koreai hatóságok korábban felállított sátrai is várják a kiemelést. Jelenleg is itt van kikötve a Dunaújváros nevű katonai hajó is, amelyhez a gumicsónakok és a rendőrhajók is csatlakoznak, amikor visszatérnek a szigethez a mentőegységek.

A TEK egyébként a sziget bejáratánál egy nagy molinón mondott köszönetet a lakosság türelméért és segítségéért.

A rendőrség csak újságírókat enged a Margit híd Parlament felőli járdájára, illetve a híd pesti hídfőjéhez is a rakparthoz. A nézelődőket nem engedik tovább a rakpart felé a Képviselői Irodaház sarkától, az autóforgalom viszont továbbra is zavartalan az alsó és felső rakparton is.

A rendőrségi felhívás ellenére azért 1-200 ember kijött nézelődni. Körülbelül 60-70 ember áll az irodaház híd felé eső sarkánál, már hajnal óta kint van legtöbbjük. És ugyanennyi nézelődik az irodaház Parlament felőli sarkánál is, ahol szintén lezárták a gyalogosforgalmat a híd irányába.

Többen távcsővel és kisszékkel készültek, hogy láthassák a hajó kiemelését, és miközben nézik a történéseket, a telefonjukon frissítik a híreket, hol tart éppen a projekt. A távcsövek néha körbejárnak, illetve akinek van, hangosan informálja a többieket. Mostanra egyébként nagyon meleg lett, tűz a nap, a nézelődőket azonban nem zavarja.

Rovatok