Index Vakbarát Hírportál

Nyilas Gergely

újságíró Politika

Leghosszabb út stoppal (km)6200

Leghosszabb út vonattal11500

Leghosszabb út gyalog100

Leghosszabb út úszva5

Lázár: Világítsanak át, világítsák át akár Rapcsák Andrást! Lázár: Világítsanak át, világítsák át akár Rapcsák Andrást!

Lázár nem bánja, ha az Elios-szerződéseket nyilvánosságra hozzák. Veresége után lemond Hódmezővásárhely fideszes alpolgármestere.

tegnap, 22:42

Lázár volt a legszerényebb politikus vasárnap Lázár volt a legszerényebb politikus vasárnap

A polgármester-választás országos súlyának örül az ellenzék. A rászorulókat viszont egész más foglalkoztatja.

tegnap, 17:19

Lázárt vegyesen ítéli meg a piac Lázárt vegyesen ítéli meg a piac

Találtunk egy kerítést, amit a hódmezővásárhelyiek lebontanának. És plázásítsanak vagy ne plázásítsanak?

február 24. 17:16

Felkeltek a kisfiúk az osztályban, és elzavarták a nagyfiút, aki terrorizálta őket, elvették az uzsonnánkat – magyarázta Márki-Zay legkisebb fiának a győzelem jelentőségét.
Kétszer is visszatért Márki-Zay arra, hogy nem engedünk be pénzért migránsokat, utalva a letelepedési kötvényekre. Amikor a jelenlévők elénekelték a himnuszt, Márki-Zay könnyes szemmel állt. 

A Fidesz rémálma nem az, hogy jön egy hétgyermekes katolikus konzervatív édesapa, hanem az, hogy csatlakozik hozzá egy szocialista, egy jobbikos és egy baloldali ateista becsületes magyar ember – mondta Márki-Zay, amire felzendült az „összefogás”.

„Mögcsináltuk! De holnap el kell kezdeni a munkát, azokkal az emberekkel, akiket sok esetben damilon mozgat a hatalom. Ezt a damilt el kell vágni, meg kell szabadítani őket, akik jó emberek, de megfélemlítésből kiszolgálói a hatalomnak” – mondta Márki-Zay Péter. „Mi nem szeretnénk korrupciót, nem csak szocialistát, fideszest sem. Legyen rendszerváltás, senki ne lopjon.”

Nem szeretnénk migránsokat, annyit sem, amennyit az Orbán-kormány beenged.
Olyan rendszer kell, ahol nem aláznak meg közmunkásokat, nem lehet őket letolvajozni, amikor erdők, kastélyok kerülnek magánkézbe. Legyenek nyilvánosak az ügynökaktákat, hogy senkit ne lehessen zsarolni. Ez a beszéd sokkal inkább miniszterelnöki, mint polgármesteri, ez is mutatja, mennyire túlnőtt a városon ez az elvileg helyi választás.

Márki-Zay szerint nem a fideszeseket, a Fideszt kell legyőzni. A közönytől, a megfélemlítéstől, a gonosztól, a bűntől, a korrupciótól. "Van remény" - mondta a Momentum szlogenjét idézve.

Ha egy nem politikus 52 nap alatt a legfideszesebb városban, ahol a párt saját bevallása szerint 70 százalékot ér el, tud győzni, akkor minden városban lehet győzbni. Amikor felzendült az „április 8.”, azt mondta: itt ma volt április nyolc.

„El kell kezdenünk dolgozni. Ne engedjük el egymás kezét, maradjunk meg szeretetben, békességben, nehogy felbomlasszák ezt az egységet vallásos és nem vallásosak között. Együtt akármilyén fideszes közgyűlésünk vaj, együtt ezt a várost felvirágoztatjuk. Mellénk állnak a fideszes képviselők is, mert önök mellé állnak” – fejezte be a beszédét.

 

Rovatok