Index Vakbarát Hírportál

Pál Tamás

Döntetlen lett a Napoli-AC Milan rangadó Döntetlen lett a Napoli-AC Milan rangadó

2-2 lett a vége.

tegnap, 23:57

Elszállt a török védő agya, a kapott gól után lerúgta ellenfelét Elszállt a török védő agya, a kapott gól után lerúgta ellenfelét

A Bournemouth 4-1-re ütötte ki a meccset tíz emberrel befejező Leicester Cityt.

tegnap, 23:03

Letartóztattak egy 12 éves fiút, mert rasszista üzeneteket küldött egy futballistának Letartóztattak egy 12 éves fiút, mert rasszista üzeneteket küldött egy futballistának

Wilfried Zahát egy fiatal Aston Villa-drukker inzultálta a vasárnapi meccs előtt.

tegnap, 20:31

Vasárnap alighanem a szabadbattyáni focipályán volt a legmagasabb az egy négyzetméterre eső magyar válogatott futballisták száma, ugyanis itt játszott barátságos meccset Dárdai Pál csapata a Szabadbattyán KSE-vel. A szabadbattyáni fociünnep ötlete még a koronavírus-járvány idején fogalmazódott meg Tóth László, a battyáni öregfiúk vezetőjében, aki régi barátja, a helyi kötődésű Bakalár Lászlón keresztül került kapcsolatba Dárdai Pállal és csapatával, és hívta meg őket a gálamérkőzésre, írja a Feol.hu.

Dárdai két fia, Palkó és Bence mellett Szélesi Zoltán, Vincze Ottó, Egressy Gábor, Lisztes Krisztián, Cvitkovics Péter és Juhász Roland is magára húzta a Hertha tavalyi edzőmezét.

Usain Boltnak és barátnőjének, Kasi Bennettnek május 17-én született meg az első gyermeke. A nyolcszoros olimpiai bajnok, a 100 méteres síkfutás világrekordját (9,58 másodperc) tartó sprinter most először osztott meg fotót a kislányáról, akinek a nevét is elárulta:

Olympia Lightning Bolt,

 vagyis Olimpiai Villámcsapás.

 

Egy kanadai lány, Bianca Hayes új rekordot állított fel: 20 nap alatt tekert keresztül Kanadán, amivel több mint 22 ezer dollárt gyűjtött rákellenes kutatásokra. Személyes motivációja a nővére elvesztése volt, aki 2018-ban halt meg a betegségben.

 

Hayes Vancouverből indult, és 3666 mérföld letekerése után Halifaxban ért célba. A célja az volt, hogy 15 nap alatt teljesítse a távot, amivel a megdöntötte volna a korábbi rekordot is, ez azonban nem jött össze, viszont a nők között így is sikerült új rekordidőt felállítania. „Én vagyok a leggyorsabb nő, aki keresztültekert Kanadán” – mondta a CTV Newsnak.

„A rák túlélési aránya nem javult 50 év alatt, és nem történt jelentős áttörés ezen a téren” – mondta Hayes, aki túrájával a rák elleni küzdelemre akarta felhívni a figyelmet. Azt sem zárta ki, hogy a közeljövőben ismét nekivágnak a hosszú útnak.

(via UPI)

  

Rovatok