Index Vakbarát Hírportál

Pálúr Krisztina

moana

Legrövidebb interjú2 perc

Leghosszabb interjú70 perc

Véletlenül ki/letörölt interjú1

Kedvenc interjús ereklyeKözös kép Tommy Ramone-nal

Visszavonták a világörökségi pályázat miniszteri biztosának megbizatását

Dr. Visy Zsolt régészprofesszor több éven keresztül volt a limes világörökségi jelölésének felelőse.

július 15. 15:24

Újra együtt lépett fel a Beatles két élő tagja Újra együtt lépett fel a Beatles két élő tagja

Ringo Starr beült a dobok mögé Sir Paul McCartney Los Angeles-i koncertjén.

július 15. 14:15

Az amerikai külügy aggódik a svédeknél őrizetbe vett A$AP Rocky miatt Az amerikai külügy aggódik a svédeknél őrizetbe vett A$AP Rocky miatt

Menedzsere szerint iszonyatos körülmények között tartják a rappert, akit egy utcai balhé miatt vettek őrizetbe még júniusban.

július 15. 12:14

A Tiger Electronics Furby nevű játéka 1998-ban debütált, és az első három évben negyvenmilliót adtak el a bagolyszerű figurákból. És ez a termék nemcsak a gyerekek fantáziáját mozgatta meg, a felnőttek például nagyon kíváncsiak voltak arra, hogy mégis hogyan is működnek, ezért jól feboncolták őket, és volt, aki Furby-orgonát készített. És ez nem minden, a Mashable szerint vannak, akik szörnyszülötteket fabrikálnak belőlük, és az Instagramon, Discordon, illetve a Tumblren is kedves kis közösségekbe szerveződtek, mindenki lelkesen tölti fel, hogy mit is alkotott.

Van, aki fakezeket varrt egy Furbyre, van, aki egy óriási farmertestet alkotott neki, van, aki pedig pónit készített egy ilyen játékból, és a műfajon belül nagyon sokan vannak, akik hosszú, hernyószerű lényeket csinálnak belőlük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

More of Charlie

Sandeh (@sandhadfield) által megosztott bejegyzés,

A  Haneda Excel Hotel Tokyu a tokiói Haneda Nemzetközi Repülőtér kettes terminálja mellett található, és hogy stílszerűek legyenek, hamarosan olyan szobát is lehet majd náluk foglalni, amiben egy igazi repülőszimulátor van. A szoba ára egy éjszakára  25 300 jen lesz, ami nagyjából 67 ezer forintnak felel meg. Ha valaki nem szeretne itt megszállni, csak az érdekli, milyen lehet elrepülni egy Boeing 737-800 géppel Tokióból Oszakába, akár másfél órára is kibérelheti a szobát, és ebben az árban már egy oktató is szerepel.

via Kotaku

Szokatlan lakó költözött be a chicagói Humboldt Parkba. Az elmúlt napokban egyre többen számoltak be arról, hogy az egyik lagúnában mintha egy aligátor úszna, és valóban, egy körülbelül 1,5 méteres hüllő ezt a helyszínt választotta ideiglenes otthonának. 

Azt nem tudni, hogy az állat hogyan került oda, de több csapdát is elhelyeztek a lagúna környékén, hogy be tudják fogni. Ha ez megtörtént, akkor a helyi állatkert orvosai megvizsgálják, és eldöntik, hogy mi legyen a sorsa. 

via AP News

 

Rovatok