Index Vakbarát Hírportál

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Tűzpiros utcai piszoárok miatt tombolnak Párizs lakosai Tűzpiros utcai piszoárok miatt tombolnak Párizs lakosai

Île Saint-Louis szigetén kevés a nyilvános WC, így rendszeresen összevizelik a turisták. Más megoldást akarnak a lakosok.

augusztus 13. 20:58

Tehenek kergették a rendőrök karjaiba a menekülő nőt Floridában Tehenek kergették a rendőrök karjaiba a menekülő nőt Floridában

Lopott járművel hajtott árokba a nő, ami után egy mezőn keresztül próbált menekülni.

augusztus 13. 19:05

Csodás egy nap ez a mai, hiszen ilyenkor ünnepel minket, balkezeseket a világ. Dobos minőségemben hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem firtatta több hangmérnök is édesanyám foglalkozását, amikor egy teljes dob átpakolásával és átmikrofonozásával kellett foglalkozni ácsorgás helyett, de mivel nincs különösebb bajom azzal, hogy ilyennek születtem, valamint az időgépet és a balkezesség ellenszerét se találták még fel, különösebben nem szokott ez se izgatni. 

Viszont most hagyjuk is a fintorgókat, ünnepeljünk együtt a világ egyik legkolosszálisabb balkezes zenészével, Jimi Hendrixszel. A videót jobb és bal kézzel egyaránt el lehet indítani! 

A 10 éves Dürer Kert ma este egy mini-fesztivállal folytatja a születésnapi ünnepsorozatot, amiben a termeit rendszeresen a súlyosabb zenékkel megtöltő Cudi Purci Bookinggal ünnepel két teremben. 

A kizárólag külföldi zenekarokat felvonultató fesztiválon fellép a svéd Spiral Skies, az amerikai Brume, a szintén amerikai Pillorian, az olasz The Secret, és a svéd punk-hardcore legenda Victims, azonban a legnagyobb dobás, hogy a Mastodonnal közös gödöllői, illetve a Metallicával közös budapesti koncertjük után újra klubkoncertet ad az amerikai High on Fire. 

A zenekar vezetője Matt Pike talán az egyik utolsó klasszikus rock and roll karakter, Lemmy megüresedett helyének egyetlen méltó megpályázója, aki az iskolaalapító Sleep hangzását a Venom és Motörhead tekerősebb oldalával vegyítve hozta létre úthengerét, ami így szól: 

  A koncertekről minden információ ezen a linken érhető el.

Ausztráliában nem szokatlan dolog, hogy az ember olyan állatba botlik, ami záros határidőn belül a hullaházba küldheti, de azért a képen szereplő, teregetés közben szpottolt 3 méteres pitonra a helyiek is elismerően pillantottak két alsónadrág kiteregetése között. 

A ház vezére, Robbie Knill csak viccesen annyit fűzött hozzá a történethez, hogy szerencse, hogy ő teregetett éppen, mert ha a felesége látta volna meg a kígyót, tuti nem tereget többet.

A férfi szerint a kígyó az elmúlt fél évben többször megfordult a kertben, de azt nem tudta, hogy a ház falán is fel tud kúszni.  (via Foxnews)

Rovatok