Index Vakbarát Hírportál

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Feszültség mindig lesz az emberekben, gerjeszti a hatalom Feszültség mindig lesz az emberekben, gerjeszti a hatalom

Elsőként honosította meg itthon a hardcore-t, majd vívta ki azt a mai napig tartó tiszteletet, ami inkább szól személyének, mintsem a legendáknak. Interjú.

november 19. 22:17

A pacalnak csapnivaló a marketingje A pacalnak csapnivaló a marketingje

Megpróbáljuk feloldani az előítéleteket a 77 Magyar Pacal szerzőjével, Cserna-Szabó Andrással. Hallott már toszkán pacalsalátáról, pacallevesről és római pacalról?

november 17. 13:00

Vádat emeltek egy fodrász ellen, aki szándékosan fertőzte meg HIV-vírussal partnereit

Ha nem tudta elérni áldozatainál, hogy óvszer nélkül feküdjenek le vele, előre kilyukasztott gumit használt az angol férfi.

november 16. 00:16

Ismeretlen
Fotó: Police.hu

Szokták mondani, hogy stílust nem lehet pénzen venni, és a képen látható hölgy öltözetéke is ezt támasztja alá, ahogy a horizontális és a vertikális csíkok egymásnak feszülnek az alsó és a felső öltözéken. Szintén a képen látható hölgyhöz kapcsolódik, hogy  kozmetikumot viszont lehet pénzen venni, sőt ajánlatos, különben a rendőrség fogja keresni "lopás vétség gyanúja miatt", ahogy ez épp vele is történik. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


(via police.hu)

A gyűlölködés nem egy könnyű sport. El is lehet benne rendesen fáradni, ahogy az történt a Trash of Pest csoportban felbukkant képen látható férfival is, aki gondosan ügyelt, hogy az emberek akkor se maradjanak megfelelő mennyiségű és minőségű információ nélkül, ha elbóbiskol. A főhős ráadásul az esztétika és a költészet legmagasabb szintjének oltárán mutatott be áldozatot pólójával, amire az van felírva, hogy: 

fb img 1510417644648
Fotó: Trash of Pest

Turul madár, szállj, szállj,
Vidd el a mi üzenetünket
BRÜSSZELNEK MEG
Soros Györgynek,
hogy lesz még magyar nyár!"

Nyáron írtunk a Share csapatáról, amely meghonosította a jótékony sörözést Magyarországon. Dióhéjban ez annyit tesz, hogy minden eladott sör bevétele után civil szervezeteket támogatnak. Hasonlóan szimpatikus kezdeményezésbe kezdett a belvárosi Robot rockklub csapata. Tegnap megosztott videójukban stílusosan a Faith No More: We Care A Lot számára jelentik be, hogy a bejelentéstől karácsonyig minden korsó Soproni árából 100 forintot és minden támogatói póló árából 1000 forintot a Tűzoltó utcai, hivatalos nevén Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinikának adnak. 

Rovatok