Index Vakbarát Hírportál

Pándi Balázs

Pándi Balázs

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Kövér: Ha ez az ellenzék taktikai eszköze, legalább fájjon nekik Kövér: Ha ez az ellenzék taktikai eszköze, legalább fájjon nekik

A házelnök szigorítani akarja az Országgyűlés fegyelmi szabályait.

december 13. 22:03

Bíróság előtt bűnösnek vallotta magát az orosz kémnő Bíróság előtt bűnösnek vallotta magát az orosz kémnő

A nő a büntetésének enyhítését reméli, ezért együttműködik az amerikai hatóságokkal.

december 13. 20:59

Letartóztattak egy tevehajcsárt a dán fotós botrányos felvételei miatt Kairóban Letartóztattak egy tevehajcsárt a dán fotós botrányos felvételei miatt Kairóban

A hatóságok példás büntetéssel vennék el a kedvét a hasonló akcióktól a művészeknek.

december 13. 20:00

Korábban írtunk arról, hogy Budapesten forgat Ruby Rose, akit a világ a Batwoman sorozat főszereplőjeként ismer. Mivel a színésznő elég aktívan kommunikálja Instagram oldalán, hogy éppen mi történik vele, könnyen kiszúrta egy szemfüles olvasónk az Insta story-k, hogy Rose egy makacs szilikon füldugó miatt kénytelen volt kórházba menni. Az onnan posztolt képeket a következő feliratokkal látta el: 

  • Egy szilikon füldugó van a kibaszott agyamnál, és azt hiszem ez a legrémisztőbb kórház, amit valaha láttam. 
  • Ha nem láttok többé, remélem a belső szerveimet csodálatos emberek kapták meg. 
  • Ez a mosdó, egyben egy horrorfilm díszlete 
  • SEGÍTSÉG! 
  • Édes istenem, add, hogy érvényes legyen a tetanuszom. 

A képeket elnézve azért érdekelne, hogy mi történne akkor, ha egy igazán lerobbant kórházba vitték volna, ugyanis ezeket elnézegetve még egy egész tűrhető helyre ment.

Sokan szoktak legyinteni a kegyetlenségeket és a kietlen gonoszság legextrémebb fokait boncolgató metál zenekarok szövegeire, hogy 

Ugyan már, otthon meg kifestőzik a gyerekével, meg nyírja a füvet.

Nos, Pat O'Brien, a Cannibal Corpse gitárosa ( aki mellesleg itthon egyszer a Slayerrel is fellépett) részben valóra váltotta az énekes George "Corpsegrinder" Fisher pár húsosabb szövegét. 

A gitáros egyelőre tisztázatlan körülmények között betört egy családhoz, akik megkérték, hogy távozzon. Erre a riffmágus ellökte a nőt, majd a kerten át menekült, ahol a kiérkező rendőrökre egy késsel támadt, akik sokkolóval ártalmatlanították.

Ha ez még nem lenne elég, ezzel párhuzamosan lángra kapott O'Brien háza, ahol a fegyvermániájáról is legendás zenész töltényei elkezdtek a hő hatására felrobbanni. Az oltást az se segítette, hogy a hatóságok szerint lángszórók is voltak a gyűjteményében. Az egyik hírcsatorna szerint másnap visszatértek a rendőrök a helyszínre, és mindenkit elküldtek a közelből, arra hivatkozva, hogy veszélyes tárgyat találtak a házban, amiről többet nem akartak elárulni. 

A zenész egyébként tiszteletreméltó zenei munkásságát nem ismerőket ezzel a rövid részlettel avatnám be a (z egyébként az Ace Venturában egy másik felállással is szereplő) Cannibal Corpse megigéző világába: 

(ABC News)

Péntek a nagy felszentelések napja volt, ugyanis nem elég, hogy a sátáni Brüsszel pénzéből épített kazánt szenteltek fel Nyírcsászáriban, ugyanazon a napon a Veszprém megyei Olaszfaluban egy vízelvezető árkot adtak át ünnepélyes keretek között.

A falu fekvéséből adódóan, az utóbbi évek hirtelen esőzései miatt sokszor elöntötte a víz a település alsó részét, ami jelentős anyagi károkat okozott az ott lakó helyieknek. A környező településekkel megegyezve idén Olaszfalu pályázott nagyobb összegre a Területfejlesztési Operatív Programban (TOP)  rendelkezésre álló keretösszegből, és a többi település majd a következő évben fog nagyobb összegre pályázni.

 

735 méter árok és két híd újult meg. 562 méteren megtörtént az árok burkolása, 119 méteren profilozás, 54 méteres szakaszon javítottak az árok állapotán is. 

(veol.hu)

Rovatok